Ben jij een gemotiveerde en zelfbewuste vrouw en verlang jij naar een baan waar jij blij en gelukkig van wordt?

Maximaal Werkgeluk Workshop!

Voor vrouwen die zich weer gelukkig, energiek en zelfverzekerd willen voelen. 

Jij verlangt naar werkgeluk...

Maar op dit moment voel jij je niet heel erg werkgelukkig…..

Je voelt aan alles dat je jouw huidige werk niet nog heel lang wilt doen, maar wat dan wel blijft de grote vraag. Door de adviezen van jouw omgeving, de 10 ballen die je in de lucht aan het houden bent en alles wat je van jezelf ‘moet’ zie jij door de bomen het bos niet meer en weet je niet waar je moet beginnen. Herkenbaar?

Als jij antwoorden wilt krijgen en stappen wilt zetten naar meer werkgeluk, dan is het belangrijk om: tijd te maken, durven te luisteren naar jouw eigen wensen, verlangens en dromen en knopen door te hakken. 

Als loopbaancoach weet ik de juiste balans te bieden tussen empathie en een schop onder je kont. Bij mijn klanten resulteert dit in, dat ze in beweging komen, er inzichten ontstaan en dat ze durven keuzes te maken die goed zijn voor hun. 

En omdat ik elke vrouw werkgeluk gun, organiseer ik speciaal om die reden de Workshop Maximaal Werkgeluk zodat ook jij jouw eerste stappen kunt zetten naar Maximaal Werkgeluk. 

Je wordt een hele middag door mij gecoacht en we maken een deep dive maken op gebied van zelfkennis en zelfreflectie zodat jij meer in verbinding komt te staan met jezelf, gaat luisteren naar wat JIJ wilt en wat JOU dient en zodat jij daarop de juiste acties kunt ondernemen.

De investering voor de workshop is nu slechts € 27,-

Dit levert de workshop jou op:

Geen rekening houden met verwachtingen van anderen maar pure focus op jouw dromen en verlangens

Zelfliefde en rust. Even een middagje helemaal voor jezelf. Even tijd, liefde en rust voor jezelf. 

Een zelfvertrouwen boost. Je voelt je krachtiger en de positieve energie is weer gaan stormen. 

Verbinding met jezelf. Een deepdive op het gebied van zelfkennis en zelfreflectie. Intunen op jezelf. 

 Het blijft niet alleen bij weten, maar je komt in actie. Jij gaat de eerste knopen doorhakken. 

floor unitrip

Je kunt nog zoveel weten...

Ik zeg altijd: “Je kunt nog zoveel weten, maar DOE je het ook?” Alleen weten zorgt niet voor verandering. In actie komen gaat daadwerkelijk voor verandering zorgen. Daarom gaan we in de workshop niet alleen voor de inzichten en de kwartjes laten vallen, maar ook daadwerkelijk voor actie. Tijdens de workshop zal je meerdere knopen voor jezelf gaan doorhakken zodat jij een leven voor jezelf gaat creëren met Maximaal Werkgeluk. 

De investering voor de workshop is nu slechts € 27,- 

Praktische informatie

novastrasa

DATUM:

Zaterdag 23 oktober 2021

TIJD:

13:00 – 17:00 uur

LOCATIE:

Yoga centrum Novastrada in Roden, gratis parkeren.

Novastrada logo varianten

Tomorrow you wish you had started today!

floor unitrip klein

Wie ben ik?

Ik ben Floor Schut, NOLOC gecertificeerd loopbaancoach voor zelfbewuste en gemotiveerde vrouwen en ik ben de bedenker van het Werkgeluk programma. 

Het is mijn missie om vrouwen Maximaal Werkgeluk te laten ervaren. Dat doe ik door ze te helpen ontdekken wie ze zijn, zodat ze weten welke baan écht bij ze past en daarop de juiste acties kunnen ondernemen. Met als resultaat dat ze gelukkig, energiek en zelfverzekerd zijn.

Ik help je graag om voor jezelf te kiezen in plaats van vast te houden aan wat niet meer werkt of wat er van je wordt verwacht zodat jij maximaal (werk)geluk gaat ervaren.

Door de kennis en ervaring die ik heb weet ik wat er voor nodig is om weer gelukkig te worden in een baan. Ik heb het pad naar Maximaal Werkgeluk zelf bewandeld en inmiddels heel veel vrouwen mogen helpen bij de zoektocht naar welke baan past bij mij, bij de zoektocht naar meer werkgeluk, met keer op keer een succesvol resultaat. 

Het lijkt voor vele vaak onhaalbaar, een ver van hun bedshow, maar alle vrouwen die jou zijn voor gegaan, zijn het bewijs dat het mogelijk is om maximaal (werk)geluk te ervaren. 

Laten we samen op ontdekkingsreis gaan, neem de regie over jouw leven, zodat jij ook het leven leidt die je het allerliefste wilt. 

Meld je aan

Eenmalige investering

 

Nu slechts € 27,- 

Let op: beperkt aantal plek

Scroll naar top