Summer Special Actie!
Doe je mee?

loopbaancoach

Hoe ziet het werkgeluk programma eruit?

Tijdens het werkgeluk programma doorloop je zelfstandig en op eigen tempo 9 modules die bestaan uit heldere theorie, opdrachten, video’s en stappenplannen. Het programma is volgens een logische volgorde opgebouwd. Deze opbouw is gedurende afgelopen periode ontstaan en bij mijn klanten is gebleken dat dit voor een optimaal resultaat zorgt.

Je brengt stap voor stap, van A tot Z, alle antwoorden in kaart. Ik noem het altijd puzzelstukjes verzamelen. Aan het eind van het programma heb je de puzzel compleet. Kortom, je hebt dan alle antwoorden zodat jij weet welke baan jou blij en gelukkig maakt en welke keuzes jij mag maken. 

kopie van modules leeromgeving

De persoon die je vandaag de dag bent is het resultaat van de keuzes die jij hebt gemaakt in het verleden. Een blik naar het verleden zorgt voor bewustzijn en een nieuw startpunt voor de toekomst 

kopie van modules leeromgeving

Jouw mindset kan een behoorlijke invloed hebben op je leven en kan jou tegenhouden bij het maken van keuzes. We nemen jouw mindset onder de loep om dit te doorbreken. 

kopie van modules leeromgeving

Het leven bestaat uit keuzes maken. Je gaat leren keuzes te maken die jou dienen en goed voor jou zijn. We kijken naar welke keuzes jij kunt maken op zowel werk als privégebied. 

kopie van modules leeromgeving

Je gaat ontdekken wat jouw kwaliteiten en talenten zijn. Je weet waar jij heel erg goed in bent, waar jij uniek in bent en waarmee jij jezelf kunt onderscheiden. 

kopie van modules leeromgeving

Je gaat in kaart brengen welke waarden voor jou terug moeten komen in jouw werk en wat jouw drijfveren zijn, zodat jij weet wat jou energie en voldoening geeft. 

kopie van modules leeromgeving

Je krijgt inzicht in hoe jouw ideale baan eruit moet zien. Je weet welke functies jou aanspreken en welke taken jij graag terug wilt zien in een functie. 

kopie van modules leeromgeving

Je krijgt helder aan welke voorwaarden jouw werk moet voldoen. Daarnaast onderzoek je bij welke bedrijven jij graag aan de slag zou willen. 

kopie van modules leeromgeving

Je gaat informatie ophalen en advies inwinnen uit de praktijk door het voeren van oriënterende gesprekken. Deze fase geeft jou nog meer duidelijkheid over wat je wel en niet wilt. 

kopie van modules leeromgeving

Nu je weet welke functie en bedrijf goed bij jou passen kun je ook daadwerkelijk de baan gaan veroveren. Hier leer je alles wat je moet weten over solliciteren. 

Bonussen

Masterclasses van 4 experts

Je wordt niet alleen geholpen door mij, maar je krijgt ook nog advies van meerderen experts.

Meer innerlijke rustinshot

In deze masterclass neem ik je mee in een Reiki healing. Ik deel mijn kennis en begeleid je door een healingsessie  die je helpt om innerlijke rust terug te brengen in je hoofd en lijf. Waardoor je weer de connectie kan maken met jezelf. Ervaar en maak kennis met reiki.

Jantine Oevering
Coach & Reiki healer

Het effect van voeding inshot

 In deze masterclass ga ik het hebben over het effect van voeding op hoe je je voelt, op je energie-niveau, de rust in je hoofd, je stemming, focus, concentratie en op je fysiek. Ik ga mijn belangrijkste tips met je delen, zodat je daar zelf mee aan de slag kan en je je gauw (nog) beter voelt.

Li-Ann van Groen
Orthomoleculair hormoonspecialist

Impact van ademhalinginshot

 Het proces van je ademhaling heeft een unieke eigenschap die andere lichaamsprocessen niet hebben. In de Masterclass vertel ik je niet alleen wat dat is, maar ga je zelf ook meteen aan de slag en ontdek je direct hoe krachtig jouw ademhaling is.

Marc Rietvink
Ademcoach en Hypnotherapeut

Solliciteren kun je lereninshot

In deze masterclass vertel ik je meer over het sollicitatiegesprek. Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek? Waarmee verover je de baan? Ik deel een aantal belangrijke tips met je, zodat jij je kunt onderscheiden van andere sollicitanten.

Debora Richard
Sollicitatiecoach

Summer Special Actie

Toegang tot het online Werkgeluk programma bestaande uit 8 modules met theorie, opdrachten en video's + bonus sollicitatie module + masterclasses van 4 experts. ( t.w.v € 475,- )

4 x live Q&A met de groep via Zoom ( t.w.v € 299,- )

2 x 1 op 1 sessie met Floor ( t.w.v € 250,- )

2 x live masterclass door gastsprekers ( t.w.v € 299,- )

Toegang tot besloten Facebookgroep voor al jouw vragen ( t.w.v € 199,- )

Geen € 1522,- maar slechts €761,-

Scroll naar boven