Podcast loopbaancoaching

Ben jij een gemotiveerde en zelfbewuste vrouw en verlang jij naar een baan waar jij blij en gelukkig van wordt? Wil jij Maximaal Werkgeluk ervaren?

Dan is deze podcast voor jou! 

In deze podcast deel ik loopbaan en carrière tips, persoonlijke verhalen en inzichten. Laat mij jou inspireren zodat jij ook kiest voor jouw werkgeluk!

Maximaal Werkgeluk

Podcast

Over Floor

Ik ben Floor Schut, NOLOC gecertificeerd loopbaancoach voor zelfbewuste en gemotiveerde vrouwen en ik ben de bedenker van het Werkgeluk programma. 

Het is mijn missie om vrouwen Maximaal Werkgeluk te laten ervaren. Laat mij jou helpen! Geen Quick Fix maar een stevige basis voor de rest van jouw leven. Met als resultaat zekerheid, rust, vertrouwen en energie

Ik help je graag om voor jezelf te kiezen in plaats van vast te houden aan wat niet meer werkt of wat er van je wordt verwacht.

Door mijn kennis en ervaring weet ik wat er voor nodig is om weer gelukkig te worden in een baan. Ik heb het pad naar Maximaal Werkgeluk zelf ook bewandeld.  Inmiddels heb ik ontzettend veel vrouwen mogen helpen bij hun zoektocht. Keer op keer worden er mooie resultaten behaald zoals een nieuwe baan, een carrière switch, een eigen bedrijf, heldere inzichten, vertrouwen in zichzelf teruggevonden, meer energie en enthousiasme en nog veel meer.

Het lijkt voor velen vaak onhaalbaar, een ver van hun bedshow, maar alle vrouwen die jou zijn voor gegaan, zijn het bewijs dat het mogelijk is om maximaal (werk)geluk te ervaren. 

Laten we samen op ontdekkingsreis gaan, neem de regie over jouw leven, zodat jij ook het leven leidt die je het allerliefste wilt.

Loopbaancoaching en loopbaanbegeleiding
Scroll naar boven