Persoonlijke ontwikkeling

Dan ben je bij mijn aan het juiste adres!

Ik werk met het unieke werkgeluk programma voor zelfbewuste en gemotiveerde vrouwen die nu écht voor zichzelf willen kiezen en meer uit hun leven en hun werk willen halen.

unitrip coaching

Voor mij ligt de basis van werkgeluk altijd bij jezelf beter leren kennen. Of je nu een carrièreswitch wilt maken, twijfelt of een baan wel bij je past, of wanneer je meer uit jezelf wilt halen. 

Als loopbaancoach focus ik bij persoonlijke ontwikkeling op zelfkennis en zelfreflectie. Ik zeg altijd: hoe beter jij jezelf kent, hoe beter jij weet welke baan bij jou past.

Maak tijd voor persoonlijke ontwikkeling

Door de drukte van alledag en alles wat we onszelf opleggen vliegt de tijd voorbij. Maar zeg nu eerlijk, wanneer is nu de laatste keer dat je iets hebt gedaan aan persoonlijke ontwikkeling?

Veel vrouwen geven hun werkende leven een ‘zeventje’, maar blijven toch zitten waar ze zitten. Dit is vaak omdat ze niet weten hoe ze het dan wél moeten aanpakken. Wanneer je deze situaties herkent, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

floor unitrip klein
loopbaancoaching en loopbaanbegeleiding

Loopbaancoach & persoonlijke ontwikkeling

Neem de regie over je leven en ontdek wat jouw drijfveren zijn om jezelf als persoon nog meer te ontwikkelen. Als loopbaancoach kan je het volgende van mij verwachten:

  • Winst op alle fronten, niet alleen de focus op jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de focus (werk)geluk.
  • Geen vriendinnen coach die alleen maar luistert en meeleeft, maar een coach die ook spiegelt en to the point is.
  • 1-op-1 coaching, onbeperkte support en analyses van gedrag en drijfveren.

Aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? Vraag nu een gratis match call aan

Kies hieronder een datum en tijdstip om een gratis match call in te plannen. Tijdens het gesprek zullen we bekijken of we een juiste match zijn om te gaan samenwerken. 

unitrip staand

Wie ben ik?

Ik ben Floor Schut, loopbaancoach voor zelfbewuste en gemotiveerde vrouwen en ik ben de bedenker van het Werkgeluk programma. 

Het is mijn missie om vrouwen Maximaal Werkgeluk te laten ervaren. Dat doe ik door ze te helpen ontdekken wie ze zijn, zodat ze weten welke baan écht bij ze past en daarop de juiste acties kunnen ondernemen. Met als resultaat dat ze gelukkig, energiek en zelfverzekerd zijn.

Ik help je graag om voor jezelf te kiezen in plaats van vast te houden aan wat niet meer werkt of wat er van je wordt verwacht zodat jij maximaal (werk)geluk gaat ervaren.

Door de kennis en ervaring die ik heb weet ik wat er voor nodig is om weer gelukkig te worden in een baan. Ik heb het pad naar Maximaal Werkgeluk zelf bewandeld en inmiddels heel veel vrouwen mogen helpen bij de zoektocht naar welke baan past bij mij, bij de zoektocht naar meer werkgeluk, met keer op keer een succesvol resultaat. 

Het lijkt voor vele vaak onhaalbaar, een ver van hun bedshow, maar alle vrouwen die jou zijn voor gegaan, zijn het bewijs dat het mogelijk is om maximaal (werk)geluk te ervaren. 

Laten we samen op ontdekkingsreis gaan, neem de regie over jouw leven, zodat jij ook het leven leidt die je het allerliefste wilt. 

Scroll naar boven