fbpx

Over mij

In nog geen jaar tijd nam ik twee levensveranderende beslissingen. Het roer moest om en na een aantal intensieve maanden van zelfonderzoek kwam ik erachter wat mijn missie was.

floor unitrip coaching

Het roer moest om

In 2014 kreeg ik een burn-out en kwam thuis te zitten. Ik was op, ik kon niet meer. Na een langdurige herstelperiode keerde ik terug in mijn functie. In de jaren daarna volgden nog verschillende banen in de hulpverlening en dienstverlening. De laatste baan die ik had paste uiteindelijk toch niet zo goed bij me. Ook ging mijn gezondheid hard achteruit. Mijn dagen bestonden uit werken en slapen. Ik besloot dat het roer om moest en maakt een hele moeilijke beslissing. Ik nam ontslag.

Ik besloot mezelf de tijd te geven om te onderzoeken wat ik nu écht wilde. Na maandenlang zelfonderzoek, lezen, uitzoeken en gesprekken voeren had ik het glashelder wat ik wilde en wat mijn missie was. Ik besloot mij te gaan specialiseren in loopbaancoaching en als klap op de vuurpijl startte ik mijn eigen bedrijf. Heel erg spannend maar ik besloot er vol voor te gaan. Ik investeerde in een opleiding, certificeringen en persoonlijke ontwikkeling. Met als resultaat een super gelukkige loopbaancoach met een eigen bedrijf die met plezier naar haar werk gaat en vol enthousiasme en energie weer thuiskomt.

Ik weet hoe het voelt om niet helemaal op je plek te zitten. Niet te weten wat en hoe nu verder. Dit zoeken heeft ook z'n weerslag op je persoonlijke leven.

Er is meer mogelijk dan je denkt...

Het is mijn missie om vrouwen te helpen ontdekken wie ze zijn en welke baan het allerbeste bij ze past. Zodat ze een baan hebben waar ze blij van worden, energie van krijgen en zich gewaardeerd voelen. Doen waar je hart weer sneller van gaat kloppen. Ik wil vrouwen laten zien dat er veel meer mogelijk is en dat het leven zoveel leuker kan zijn als je echt gaat ontdekken wie je bent en durft te gaan voor jouw verlangens en dromen.        

Wat doe ik het liefst in mijn vrije tijd?

Reizen is één van de dingen in mijn leven waar ik ontzettend blij van word. Ik krijg er zoveel energie van en het maakt ruimte in mijn hoofd.  Inmiddels heb ik al heel wat landen mogen bewonderen zoals Indonesië, Ecuador, Thailand, Namibië, Filipijnen, Botswana en ga zo maar door. Ik kijk alweer uit naar het volgende avontuur.

Daarnaast heb ik een passie voor fotografie. Als ik op reis ben sta ik om de 100 meter stil om weer een foto te maken. Soms tot ergernis van mijn vriend. En eigenlijk ook die van mij als ik thuis 4000 foto’s door moet kijken.

Verder ben ik een enorme dierenvriend, een buitenmens, vegetariër, doe ik aan boksen en tijd doorbrengen met vrienden vind ik ook super gezellig. 

unitrip coaching

"Alles waar je ogen van gaan stralen, moet je doen!"

Floorrijke weetjes….

Ik ben vanaf jongs af aan vegetariër. Ik ben zo eentje die haar eten niet meer wil opeten als het tegen vlees heeft aangelegen.
Ik ben een enorme dierenvriend. Op mijn 5de zijn we naar Drenthe verhuisd. We begonnen met een hond en 4 katten en uiteindelijk leek het bij ons bijna op een complete kinderboerderij. Je kunt je voorstellen dat ik helemaal in mijn nopjes was.
Waar je mij ‘s nachts voor wakker kan maken is ….......... appeltaart. Het liefst het kleine appeltaartje van de AH of de appelkruimelvlaai van de HEMA.
Zodra ik thuiskom trek ik meteen mijn chillbroek aan. Dat is het eerste wat ik meteen doe als ik thuiskom. Ik voel me dan vrijer om te bewegen en hou graag mijn ‘nette’ kleding schoon (lees zonder kattenharen en vieze voetjes)
Ik heb een hekel aan fietsen. Vroeger moesten mijn broer en ik 20 km heen en 20 km terug fietsen naar onze middelbare school. Dat heeft er blijkbaar nu voor gezorgd dat ik zelfs niet eens een fiets heb.
Ik wist al vrij snel wat ik qua werk wilde gaan doen. Dit kwam door de verhalen van mijn vader over zijn werk als maatschappelijk werker en diverse televisieprogramma’s. Ik wilde mensen helpen. Na verschillende banen in de hulpverlening is helpen nog steeds wat ik doe.
Een grote wens van mij is om een keer oud en nieuw te vieren in het buitenland zoals bijvoorbeeld Curaçao. Het lijkt me fantastisch om dat met een cocktail in je hand met slippers aan op het strand te vieren.
Vroeger was ik een echte waterrat en dat is vervolgens 180 graden gedraaid naar watervrees. Gewoon zwemmen en snorkelen is nog wel oké, maar echt onderwaterzwemmen, pff het zweet breekt me uit als ik er aan denk.
Vroeger had ik een bijbaantje in de afwas en later in de bediening in een restaurant bij ons in de buurt. Dat heeft er voor gezorgd dat ik nu altijd heel erg kritisch ben als ik uit eten ga en soms gerust kan zeggen dat een gerecht een aanfluiting is.
Mijn unieke skill? Door te confronteren en te spiegelen weten mijn klanten heel snel wat hen tegenhoudt om te groeien en in beweging te komen. Vervolgens zorg ik voor de liefdevolle schop onder de kont zodat er ook echt knopen doorgehakt gaan worden.
Tijdens het hardlopen luister ik altijd naar muziek. Lekker in mijn eigen bubbel met mijn eigen gedachten. Ik luister dan het liefst naar happy hardcore en rockmuziek. De perfecte combinatie!
Ik ben inmiddels 5 keer naar Arobes in Spanje geweest om daar als vrijwilliger te helpen op een ezelopvang. Het is altijd een fantastisch ervaring en ben steeds weer blij om mijn steentje bij te kunnen dragen. Ik kan niet wachten om de burros weer gedag te zeggen.
Voor 26 jaar lang was mijn paard Purcelle mijn maatje. Helaas heb ik haar met pijn in mijn hart in 2018 in moeten laten slapen.
Previous
Next

En wie ben jij?

Wat is jouw uitdaging? Lig je ’s nachts ergens wakker van? Wat houd je bezig?

Met welke vragen loop je rond?

Vertel me wie je bent, ik ben nieuwsgierig.

Misschien herken je jezelf in mijn verhaal en heb je het gevoel dat ik jou mogelijk kan verder helpen. Laten we samen ontdekken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Laat me jouw vraag weten in onderstaand formulier en ik neem contact met je op. 

What ever you decide to do, make sure it makes you happy

Scroll naar top