In nog geen jaar tijd nam ik twee levensveranderende beslissingen.

 

Het roer moest om en na een aantal intensieve maanden van zelfonderzoek kwam ik erachter wat mijn missie was.

 

Het roer moest om

 

In 2014 kreeg ik een burn-out en kwam thuis te zitten. Ik was op, ik kon niet meer. Na een langdurige herstelperiode keerde ik terug in mijn functie. In de jaren daarna volgden nog verschillende banen in de hulpverlening en dienstverlening. De laatste baan die ik had paste uiteindelijk toch niet zo goed bij me. Ook ging mijn gezondheid hard achteruit. Mijn dagen bestonden uit werken en slapen. Ik besloot dat het roer om moest en maakt een hele moeilijke beslissing. Ik nam ontslag.

 

Ik besloot mezelf de tijd te geven om te onderzoeken wat ik nu écht wilde. Na maandenlang zelfonderzoek, lezen, uitzoeken en gesprekken voeren had ik het glashelder wat ik wilde en wat mijn missie was. Ik besloot mij te gaan specialiseren in loopbaancoaching en als klap op de vuurpijl startte ik mijn eigen bedrijf. Heel erg spannend maar ik besloot er vol voor te gaan. Ik investeerde in een opleiding, certificeringen en persoonlijke ontwikkeling. Met als resultaat een super gelukkige loopbaancoach met een eigen bedrijf die met plezier naar haar werk gaat en vol enthousiasme en energie weer thuiskomt.


Ik weet hoe het voelt om niet helemaal op je plek te zitten. Niet te weten wat en hoe nu verder. Dit zoeken heeft ook z'n weerslag op je persoonlijke leven.

 

Het is mijn missie om vrouwen te helpen ontdekken wie ze zijn en welke baan het allerbeste bij ze past. Zodat ze een baan hebben waar ze blij van worden, energie van krijgen en zich gewaardeerd voelen. Doen waar je hart weer sneller van gaat kloppen. Ik wil vrouwen laten zien dat er veel meer mogelijk is en dat het leven zoveel leuker kan zijn als je echt gaat ontdekken wie je bent en durft te gaan voor jouw verlangens en dromen.                                                               


 

 

 

 

" Alles waar je ogen van gaan stralen, moet je doen" 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Wat zeggen mijn vrienden over mij?

 

 

"Floor is doortastend, kan goed luisteren en is ondernemend."

 

"Floor heeft een groot doorzettingsvermogen en is eerlijk en direct."

 

"Eigenzinnig, doorzetter, empathisch, creatief en bijdehand."

 

"Floor is een vriendelijk en zorgzaam persoon.

Haar werk neemt ze serieus en doet ze vol overgave."

 

"Floor heeft humor en zorgt vaak voor een gezellige sfeer."

Wat doe ik het liefst in mijn vrije tijd?

 

Reizen is één van de dingen in mijn leven waar ik ontzettend blij van word. Ik krijg er zoveel energie van en het maakt ruimte in mijn hoofd.  Inmiddels heb ik al heel wat landen mogen bewonderen zoals Indonesië, Ecuador, Thailand, Namibië, Filipijnen, Botswana en ga zo maar door. Ik kijk alweer uit naar het volgende avontuur.

 

Daarnaast heb ik een passie voor fotografie. Als ik op reis ben sta ik om de 100 meter stil om weer een foto te maken. Soms tot ergernis van mijn vriend. En eigenlijk ook die van mij als ik thuis 4000 foto's door moet kijken.

 

Verder ben ik een enorme dierenvriend, een buitenmens, vegetariër, doe ik aan boksen en tijd doorbrengen met vrienden vind ik ook super gezellig. 

 

En wie ben jij?

 

Wat is jouw uitdaging? Lig je ’s nachts ergens wakker van? Wat houd je bezig?

Met welke vragen loop je rond?

Vertel me wie je bent, ik ben nieuwsgierig.

 

Misschien herken je jezelf in mijn verhaal en heb je het gevoel dat ik jou mogelijk kan verder helpen. Laten we samen ontdekken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Laat me jouw vraag weten in onderstaand formulier en ik neem contact met je op. 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Zijn wij al een connectie op LinkedIn?

 

Klik hier om met mij te connecten.