Over Floor

" Wat zal ik eens over mijzelf vertellen "

Ik neem je even mee op een korte reis door mijn persoonlijke ontwikkeling.

 

Eigenlijk was het al vrij snel duidelijk wat ik na de middelbare school zou gaan doen. Ik had verschillende programma's en series op tv gezien en zei dan: “dit wil ik ook gaan doen”. Ik volgde de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk in Emmen en aansluitend de HBO opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening in Groningen. Vervolgens heb ik bij verschillende hulpverleningsorganisaties gewerkt, verschillende doelgroepen begeleid en met diverse methodes gewerkt. Tussentijds nog een studie personeelswerk gedaan.


 

 

Na 14 jaar merkte ik dat mijn hart voor dit werk niet zo snel meer klopte, dat ik er niet zoveel energie meer van kreeg en dat het niet meer helemaal was wat bij mij paste.

Wat ik wel zou willen en kunnen is een heel proces van (zelf)onderzoek geworden, soms vol twijfel en onzekerheid, energieverslindend, dan weer vol enthousiasme en euforie. Ik ben opnieuw in mijzelf gaan investeren nadat voor mij duidelijk was geworden welke richting ik op wilde. Ik ben mij gaan specialiseren op het gebied van loopbaancoaching, een opleiding gevolgd, meerdere trainingen gedaan en ik ben mij gaan certificeren. Ik merk aan alles dat dit een juiste keuze is geweest.  Mijn energie is weer helemaal terug en na elke werkdag zeg ik vol overtuiging: ‘wat heb ik leuk werk’.


 

Ik weet hoe het voelt om niet helemaal op je plek te zitten. Niet te weten wat en hoe nu verder. Dit zoeken heeft  ook z'n weerslag op je persoonlijke leven. Ik heb dit hele proces zelf doorlopen, maar eerlijk is eerlijk: het was wel fijn geweest als iemand mij hierbij had geholpen. Het is prettig als een persoon met kennis en kunde naar je luistert,  je aan het denken zet, je spiegelt en je activeert. Met mijn jarenlange ervaring op het gebied van coaching kan ik degene zijn voor iemand anders.                                                                                 


 

Wat zeggen mijn vrienden over mij?

 

- Floor is doortastend, kan goed luisteren, is ondernemend,

heeft een groot doorzettingsvermogen en is eerlijk en direct – 

 

-  Eigenzinnig, doorzetter, empathisch, creatief en bijdehand. –

 

-  Floor is een vriendelijke en zorgzaam persoon.

Haar werk neemt ze serieus en doet ze vol overgave.

Floor heeft humor en zorgt vaak voor een gezellige sfeer. –

 


Wat doe ik het liefst in mijn vrije tijd?

 

Reizen is één van de dingen in mijn leven waar ik ontzettend blij van word. Ik krijg er zoveel energie van en het maakt ruimte in mijn hoofd.  Inmiddels heb ik al heel wat landen mogen bewonderen zoals Indonesië, Ecuador, Thailand, Namibië, Filipijnen, Botswana en ga zo maar door. Ik kijk alweer uit naar het volgende avontuur.

Daarnaast heb ik een passie voor fotografie. Als ik op reis ben sta ik om de 100 meter stil  om weer een foto te maken. Soms tot ergernis van mijn vriend. En eigenlijk ook die van mij als ik thuis 4000 foto's door moet kijken.

Verder ben ik een enorme dierenvriend, een buitenmens, vegetariër, doe ik aan boksen en tijd doorbrengen met vrienden vind ik ook niet vervelend.