Op zoek naar Werkgeluk?

Ben jij op zoek naar werkgeluk? Dan ben je bij mijn aan het juiste adres!

Ik werk met het unieke 1 op 1 werkgeluk programma voor zelfbewuste en gemotiveerde vrouwen die nu écht voor zichzelf willen kiezen en meer uit hun werk en hun leven willen halen.

Ik help jou te ontdekken welke baan nu écht bij jou past en daarnaast gaan we voor winst op alle fronten zodat jij maximaal (werk) geluk ervaart en jouw leven leidt die jij het allerliefste wilt.

floor unitrip

Misschien herinner jij je nog dat je aan je huidige baan begon. Vol energie en enthousiasme ging je van start. Je had er ontzettend veel zin in en fanatiek begon je aan je eerste werkdag.

De baan leek op jouw lijf geschreven. Het klonk als de perfecte match en je kreeg nog een mooi salaris ook. Inmiddels ben je een tijd verder en voel je aan alles dat het de hoogste tijd is voor een volgende stap in jouw carrière. Of misschien moet je noodgedwongen, door bijvoorbeeld bezuinigingen, een andere keuze maken in je carrière.

Al snel ontdek je dat de volgende stap lastiger is dan je dacht. Erachter komen wat je nu écht wilt is nog best ingewikkeld. Want hoe pak je dit aan, hoe kom je hier nu achter en waar begin je?

Ook vind je het allemaal behoorlijk spannend waardoor je maar op die rotonde blijft rijden.  Je weet dat je iets anders wilt en toch durf je de afslag niet te nemen. Je voelt aan alles dat het de hoogste tijd is om het roer om te gooien, maar toch lukt het je niet om die knoop door te hakken.

Met als resultaat dat de situatie onveranderd is. Je hebt nog steeds een baan die jou energie kost, die jou frustreert en die zijn weerslag heeft op jouw persoonlijke leven.

floor unitrip klein
missie visieklein

Als jij bent zoals de meeste vrouwen waarmee ik werk dan is minstens één van de volgende punten op jou van toepassing:

De uitspraak: “Ik wil iets anders, maar ik weet niet wat” is herkenbaar voor jou

Je mist de uitdaging en de voldoening in je huidige werk.

Je voelt al een tijdje dat je dit werk niet nog jaren wilt gaan doen

Je mist richting en focus waardoor jouw acties niet leiden tot de antwoorden die jij zoekt. Jouw acties kosten jou momenteel vooral veel tijd en energie en leveren frustratie op.

Je kijkt uit naar het moment dat je weer vol energie en enthousiasme thuiskomt van je werk.

Je krijgt zoveel tips en goed bedoelde adviezen dat het juist zorgt voor nog meer onduidelijkheid.

Je wilt dolgraag een andere baan, maar je weet niet hoe je er achter gaat komen welke baan nu écht bij je past.

Je wilt iets anders maar je vindt het spannend om alleen de knopen door te hakken.

Je vindt het spannend om het bekende en de zekerheid op te geven. En wat nou als je volgende baan toch een verkeerde keuze blijkt?

Als het bovenstaande herkenbaar voor je is, no worries! De oplossing is dichterbij dan je denkt!

Hoe zou het voor je zijn als....

Jij de regie gaat nemen over jouw leven waardoor……

Jij precies weet welke stappen je moet zetten om erachter te komen welke baan nu écht bij jou past

Jij complete focus hebt wat het gewenste resultaat oplevert

Je een baan hebt die jou blij en gelukkig maakt

Je weer rust in jouw hoofd ervaart

Je weer die leuke gezellig moeder, partner of vriendin wordt

Je weer met veel plezier naar je werk gaat

Je weer meer energie hebt om leuke dingen te gaan doen

Je vol zelfvertrouwen jouw eigen koers durft te varen

Je niet langer afhankelijk bent van ‘hopen’ op een leuke baan in de toekomst

Je heel helder hebt hoe jouw nieuwe stip op de horizon eruitziet zodat jij ook keuzes durft te maken

Wil je dat dit jouw realiteit wordt?
Dan is het tijd om te starten met het Werkgeluk Programma!

Hoe ziet het werkgeluk programma eruit?

Tijdens het werkgeluk programma doorloop je 9 modules die bestaan uit heldere theorie, opdrachten, video’s en stappenplannen. Het programma is volgens een logische volgorde opgebouwd. Deze opbouw is in verloop van tijd ontstaan en bij mijn klanten heeft dit programma keer op keer voor succesvol resultaat gezorgd. Namelijk duidelijkheid over wat ze willen, enorme groei als persoon en soms zelfs al een nieuwe baan tijdens het programma.

Je brengt stap voor stap, van A tot Z, alles in kaart. Ik noem het altijd puzzelstukjes verzamelen. Aan het eind van het programma heb je jouw puzzel compleet. Kortom, je hebt dan alle antwoorden gevonden om te weten welke baan jou blij en gelukkig maakt en welke keuzes jij mag maken voor maximaal werkgeluk!

Module 1: Het Startpunt

De persoon die je vandaag de dag bent is het resultaat van de keuzes die jij hebt gemaakt in het verleden. Een blik naar het verleden zorgt voor bewustzijn en een nieuw startpunt voor de toekomst 

Module 2: Jouw mindset

Jouw mindset kan een behoorlijke invloed hebben op je leven en kan jou tegenhouden bij het maken van keuzes. We nemen jouw mindset onder de loep om dit te doorbreken. 

Module 3: Kiezen voor jezelf

Het leven bestaat uit keuzes maken. Je gaat leren keuzes te maken die jou dienen en goed voor jou zijn. We kijken naar welke keuzes jij kunt maken op zowel werk als privégebied. 

Module 4: Wat heb jij in huis?

Je gaat ontdekken wat jouw kwaliteiten en talenten zijn. Je weet waar jij heel erg goed in bent, waar jij uniek in bent en waarmee jij jezelf kunt onderscheiden. 

Module 5: Jouw motivatie

Je gaat in kaart brengen welke waarden voor jou terug moeten komen in jouw werk en wat jouw drijfveren zijn, zodat jij weet wat jou energie en voldoening geeft. 

Module 6: Wat zoek jij?

Je krijgt inzicht in hoe jouw ideale baan eruit moet zien. Je weet welke functies jou aanspreken en welke taken jij graag terug wilt zien in een functie. 

Module 7: Het bedrijf dat bij je past

Je krijgt helder aan welke voorwaarden jouw werk moet voldoen. Daarnaast onderzoek je bij welke bedrijven jij graag aan de slag zou willen. 

Module 8: Actief in de praktijk

Je gaat informatie ophalen en advies inwinnen uit de praktijk door het voeren van oriënterende gesprekken. Deze fase geeft jou nog meer duidelijkheid over wat je wel en niet wilt. 

Bonus module 9: Solliciteren

Nu je weet welke functie en bedrijf goed bij jou passen kun je ook daadwerkelijk de baan gaan veroveren. Hier leer je alles wat je moet weten over solliciteren. 

Bonussen

Masterclasses van 4 experts

Je wordt niet alleen geholpen door mij, maar ook nog door 4 andere experts. Ik kan op deze manier mijn klanten op nog meer vlakken helpen.  

 Alle 4 de experts hebben een masterclass voor je opgenomen vol tips, adviezen en oefeningen. Deze staan in de leeromgeving en kun je zo vaak kijken als je wilt.  

Meer innerlijke rustinshot

In deze masterclass neem ik je mee in een Reiki healing. Ik deel mijn kennis en begeleid je door een healingsessie  die je helpt om innerlijke rust terug te brengen in je hoofd en lijf. Waardoor je weer de connectie kan maken met jezelf. Ervaar en maak kennis met reiki.

Jantine Oevering
Coach & Reiki healer

Het effect van voeding inshot

 In deze masterclass ga ik het hebben over het effect van voeding op hoe je je voelt, op je energie-niveau, de rust in je hoofd, je stemming, focus, concentratie en op je fysiek. Ik ga mijn belangrijkste tips met je delen, zodat je daar zelf mee aan de slag kan en je je gauw (nog) beter voelt.

Li-Ann van Groen
Orthomoleculair hormoonspecialist

Impact van ademhalinginshot

 Het proces van je ademhaling heeft een unieke eigenschap die andere lichaamsprocessen niet hebben. In de Masterclass vertel ik je niet alleen wat dat is, maar ga je zelf ook meteen aan de slag en ontdek je direct hoe krachtig jouw ademhaling is.

Marc Rietvink
Ademcoach en Hypnotherapeut

Solliciteren kun je lereninshot

In deze masterclass vertel ik je meer over het sollicitatiegesprek. Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek? Waarmee verover je de baan? Ik deel een aantal belangrijke tips met je, zodat jij je kunt onderscheiden van andere sollicitanten.

Debora Richard
Sollicitatiecoach

Unieke procesversneller

Als jij voor het 1 op 1 werkgeluk programma kiest, krijg jij van mij een unieke en zeer waardevolle gedrag- en drijfveren analyse. Met deze analyse zullen we jouw zelfinzicht vergroten. Je ontdekt waar je blij van wordt, waar je goed in bent en hoe jij jouw talent kunt inzetten. Met als resultaat meer werkgeluk. 

Daarnaast zijn de analyses een procesversneller, je krijgt binnen een beperkte tijd inzicht waar je de rest van je leven iets aan zult hebben. Dit betekent dat we in korte tijd een stevig fundament creëren waar we op verder kunnen bouwen. We kunnen gericht met jouw persoonlijke doelen aan de slag,  zonder dat het ons eerst 10-tallen sessies kost.                 

Neem de regie over je leven en ga voor MAXIMAAL werkgeluk!

floor unitrip klein
floor unitrip klein

Wat levert het werkgeluk programma jou op:

Je leert wat jouw drijfveren zijn en welke prikkels jij nodig hebt om voldoening en plezier uit jouw werk te halen 

Je verkrijgt inzicht in wat jouw kwaliteiten, interesses en talenten zijn 

Je ervaart weer meer balansplezier en geluk in je leven 

Je gaat van willen en denken naar DOEN 

En ook nog:

Meer zelfvertrouwen waardoor jij keuzes durft te maken 

Energie en rust in je hoofd en lichaam, kortom minder stress 

 Je weet welke keuzes jij mag gaan maken omtrent jouw stip op de horizon 

Je weet hoe jouw ideale baan en werkomgeving eruitziet 

Maar ook nog:

Je leert hoe jij zichtbaar kunt zijn en hoe jij met de juiste persoon in gesprek komt 

Je weet hoe je een professioneel LinkedIn profiel opstelt en hoe je LinkedIn kunt inzetten bij jouw zoektocht 

Je weet hoe je een goed CV en goede sollicitatiebrief schrijft 

Het werkgeluk programma is niet voor jou:

 • Als jij eigenwijs bent en niet openstaat voor mijn adviezen en strategie
 • Als jij niet bereid bent om eigen verantwoordelijkheid te nemen
 • Als jij moeilijk doet over investeren in tijd, geld en energie
 • Als jij niet bereid bent om keuzes te maken
 • Als jij verre van gemotiveerd bent
 • Als jij niet bereid bent om stappen buiten jouw comfortzone te zetten
 • Als jij niet bereid bent om naar jezelf te kijken

Het Werkgeluk Programma wel is voor jou:

 • Als jij bereid bent om te investeren in jezelf en dus jouw (werk)geluk
 • Als jij de verantwoordelijkheid en de regie over jouw leven wilt nemen
 • Als jij om kan gaan met opbouwende feedback
 • Alles uit het leven wilt halen en beslissingen durft te nemen
 • Als jij 100% commitent bent en mijn adviezen serieus neemt
 • Als jij het lef hebt om je oncomfortabel te voelen, omdat je weet dat daar de groei zit
 • Je bent gemotiveerd om met jezelf aan de slag te gaan

Wat anderen zeggen

5/5
Floor is een hele fijne coach om mee samen te werken. Ze heeft er voor gezorgd dat ik weet wat ik wil en hoe ik dat ga aanpakken. Dankzij haar heb ik zekerheid gekregen over wat mijn krachten en drijfveren zijn en hoe ik dat kan inzetten op werk. Floor is meedenkend en werkt met je samen om tot de juiste antwoorden te komen. Ik heb veel aan het traject met Floor gehad en ik zou het anderen ook aanraden die onzekerheden hebben op het gebied van werk
roos meijer
Roos Meijer
5/5
5/5
5/5
Het traject met Floor was een bijzonder avontuur! De analyses in het traject gaven direct de juiste inzichten om mee door te gaan en de thuisopdrachten na iedere sessie vond ik prettig en enorm waardevol. Zo bleef je lekker in beweging. Ook was ze buiten de sessies om altijd bereid om te sparren waar nodig. Floor weet de juiste ondersteuning te bieden, op een energieke (en aanstekelijke) manier. Ze weet vrij snel tot de kern te komen, haar positieve energie en enthousiasme straalt er vanaf. Prachtig om te zien, hoe zij haar passie als coach overbrengt! Het heeft me een nieuwe baan opgeleverd en ik heb de keuze durven maken (yes!) om er een yogaopleiding naast te gaan volgen. Bedankt Floor!
thumb aaeaaqaaaaaaaarraaaajdnlnwm nmnjlwjmmzctndhjzi iowe lwy otm zjzlmziyng elly scheepers
Elly Scheepers
5/5
5/5

Je hoeft nu alleen nog maar de knoop door te hakken

1 op 1 Werkgeluk programma

12 maanden toegang tot de online academie van het Werkgeluk Programma. Met daarin de stappen die jou lange termijn (werk)geluk gaan opleveren, zowel op privé als op werkvlak. 

Je krijgt toegang tot de speciale bonus masterclasses van 4 experts op het gebied van rust in jouw hoofd en lichaam, solliciteren en nog veel meer. 

5 maanden lang heb je exclusieve 1 op 1 coaching. In totaal 9 uur persoonlijke coaching van mij.  In deze sessies zullen de kwartjes snel vallen waardoor jij weet welke keuzes jij mag gaan maken.   

Tijdens het programma zet ik een zeer uitgebreide gedrag en drijfveren analyse in ( 40 blz persoonlijke handleiding ). Op die manier leggen we direct een stevig fundament waar we de rest van het programma op verder gaan bouwen. De analyses zullen vele vraagtekens waar jij al zo lang mee rondloopt beantwoorden.  

Je krijgt de gelegenheid om gedurende het hele programma jouw vragen te stellen via app of mail zodat jij niet hoeft te wachten tot onze volgende sessie en daardoor in de positieve modus blijft staan. 

De sessies kunnen plaats vinden bij mij op kantoor of via Zoom. 

Investering nu € 2100,- inclusief btw (voor particulieren) en €2100 exclusief (voor bedrijven)

Dit programma is niet voor iedereen daarom ben ik selectief in met wie ik werk. Daarnaast is het belangrijk dat we van beide kanten een match voelen. Vraag een gratis match call aan als jij er klaar voor bent ok door te pakken en te gaan voor jouw (werk)geluk!

unitrip coaching

Wie ben ik?

Ik ben Floor Schut, loopbaancoach voor zelfbewuste en gemotiveerde vrouwen en ik ben de bedenker van het Werkgeluk programma. 

Het is mijn missie om vrouwen zoals jij te helpen ontdekken welke baan nu écht bij je past. Een baan waar je blij van wordt, energie van krijgt en voldoening uithaalt. En dat je ook daadwerkelijk keuzes durft te maken.

Ik help je graag om voor jezelf te kiezen in plaats van vast te houden aan wat niet meer werkt of wat er van je wordt verwacht zodat jij maximaal (werk)geluk gaat ervaren.

Ik heb zelf ervaren hoe het is als je niet blij wordt van je baan en hoeveel negatieve impact dat kan hebben op je leven. Door de kennis en ervaring die ik heb weet ik wat er voor nodig is om weer gelukkig te worden in een baan.

Het lijkt voor vele vaak onhaalbaar, een ver van hun bedshow, maar ik ben het levende bewijs dat het mogelijk is om maximaal (werk)geluk te ervaren. 

Laten we samen op ontdekkingsreis gaan, neem de regie over jouw leven, zodat jij ook het leven leidt die je het allerliefste wilt. 

 

 

Vraag een gratis match call aan

Kies hieronder een datum en tijdstip om een gratis match call in te plannen. Tijdens het gesprek zullen we bekijken of we een juiste match zijn om te gaan samenwerken. 

Scroll naar top