Loopbaancoaching

Op zoek naar Werkgeluk?

Dan ben je bij mijn aan het juiste adres!

Ik werk met het unieke werkgeluk programma voor zelfbewuste en gemotiveerde vrouwen die nu écht voor zichzelf willen kiezen en meer uit hun werk en hun leven willen halen.

In dit loopbaancoaching programma help jou te ontdekken welke baan nu écht bij jou past en welke keuzes jij mag gaan maken zodat jij weer blij en gelukkig bent met jouw loopbaan.

Wanneer is loopbaancoaching geschikt voor jou?

Misschien herinner jij je nog dat je aan je huidige baan begon. Vol energie en enthousiasme ging je van start. Je had er ontzettend veel zin in en fanatiek begon je aan je eerste werkdag.

De baan leek op jouw lijf geschreven. Het klonk als de perfecte match en je kreeg nog een mooi salaris ook. Inmiddels ben je een tijd verder en voel je aan alles dat het de hoogste tijd is voor een volgende stap in jouw carrière. Of misschien moet je noodgedwongen, door bijvoorbeeld bezuinigingen, een andere keuze maken in je carrière.

Al snel ontdek je dat de volgende stap in jouw loopbaan lastiger is dan je dacht. Erachter komen wat je nu écht wilt is nog best ingewikkeld. Want hoe pak je dit aan, hoe kom je hier nu achter hoe jouw loopbaan er uit zou moeten zien en waar begin je?

Ook vind je het allemaal behoorlijk spannend waardoor je maar op die rotonde blijft rijden.  Je weet dat je iets anders wilt en toch durf je de afslag niet te nemen. Je voelt aan alles dat het de hoogste tijd is om het roer om te gooien, maar toch lukt het je niet om die knoop door te hakken.

Met als resultaat dat de situatie onveranderd is. Je hebt nog steeds een baan die jou energie kost, die jou frustreert en die zijn weerslag heeft op jouw persoonlijke leven.

floor unitrip klein
missie visieklein

Als jij bent zoals de meeste vrouwen waarmee ik aan een passende loopbaan werk dan is minstens één van de volgende punten op jou van toepassing:

De uitspraak: “Ik wil iets anders, maar ik weet niet wat” is herkenbaar voor jou

Je begint de uitdaging en de voldoening in je huidige werk te missen.

Je voelt al een tijdje dat je dit werk niet nog jaren wilt gaan doen

Je mist richting en focus waardoor jouw acties niet leiden tot de antwoorden die jij zoekt. Jouw acties kosten jou momenteel vooral veel tijd en energie en leveren frustratie op.

Als jij thuiskomt van je werk is jouw energie en enthousiasme ver te zoeken. 

Je krijgt zoveel tips en goed bedoelde adviezen dat het juist zorgt voor nog meer onduidelijkheid.

Je wilt dolgraag een andere baan, maar je weet niet hoe je er achter gaat komen welke baan nu écht bij je past.

Je wilt iets anders maar je vindt het spannend om alleen de knopen door te hakken.

Je vindt het spannend om het bekende en de zekerheid op te geven. En wat nou als je volgende baan toch een verkeerde keuze blijkt?

Maar hoe zou het voor je zijn als:

Jij de regie gaat nemen over jouw leven waardoor……

Jij exact weet welke stappen je moet zetten om erachter te komen welke baan nu écht bij jou past

Jij complete focus hebt wat het gewenste resultaat oplevert

Je een baan hebt die jou blij en gelukkig maakt

Je weer rust in jouw hoofd ervaart

Je weer die leuke gezellig moeder, partner of vriendin wordt

Je weer elke dag met veel plezier en motivatie naar je werk gaat

Je weer meer energie hebt om leuke dingen te gaan doen

Je vol zelfvertrouwen jouw eigen koers durft te varen

Je niet langer afhankelijk bent van ‘hopen’ op een leuke baan in de toekomst

Je heel helder hebt hoe jouw nieuwe stip op de horizon eruitziet zodat jij ook keuzes durft te maken

Op zoek naar hulp bij mijn zoektocht naar zingeving en voldoening kwam ik bij Floor terecht. Het was een leerzaam en waardevol traject op zowel werk- als privégebied. Floor gaf mij met de opdrachten, analyses en sessies (fijne sfeer!) de juiste handvatten om mijzelf beter te leren kennen en begrijpen. Gaandeweg zijn de puzzelstukjes verzameld en in elkaar gevallen met een prachtig eindresultaat tot gevolg: een nieuwe baan. Floor is een attente, betrokken, betrouwbare, flexibele en no-nonsense coach met veel mensenkennis.
Patricia

“Het was een leerzaam en waardevol traject op zowel werk- als privégebied”

Floor is echt een ontzettend fijne coach! Super doortastend maar ook heel praktisch met goede tips en handvatten die makkelijk toe te passen zijn waardoor ik in korte tijd echt een ommezwaai in mijn leven kon maken. Floor heeft mij geholpen mezelf weer terug te vinden en daardoor mijn geluk enorm te vergroten! Dankjewel Floor! Ik kan iedereen Floor als coach aanraden
Crystel

“Door de goede tips en handvatten heb ik in korte tijd echt een ommezwaai in mijn leven gemaakt

Na al een paar jaar zoekende te zijn wat betreft werk, en niet meer te weten van welk werk ik nou echt blij zou worden en energie zou krijgen, besloot ik een transformatie traject bij Floor te gaan volgen. Door haar grondige aanpak en brede kijk werd het voor mij weer heel duidelijk waar mijn kwaliteiten, wensen en behoeften liggen, zowel op werk- als privégebied. Daarnaast gaf Floor mij vertrouwen en stimuleerde ze me om stappen vooruit te zetten. Ik heb heel veel aan dit traject gehad en begin binnenkort aan mijn nieuwe baan!
Ellen Hoving

“Ik heb heel veel aan dit traject gehad en begin binnenkort aan mijn nieuwe baan!”

Wil je dat dit ook jouw realiteit wordt?

Dan is het tijd om te starten met het Werkgeluk Programma!

Tijdens het werkgeluk programma doorloop je 9 modules die bestaan uit heldere theorie, opdrachten, video’s en stappenplannen. Het programma is volgens een logische volgorde opgebouwd. Deze opbouw is in verloop van tijd ontstaan en bij mijn klanten heeft dit programma keer op keer voor succesvol resultaat voor hun loopbaan gezorgd. Namelijk duidelijkheid over wat ze willen, enorme groei als persoon en 9 van de 10 keer zelfs al een nieuwe baan tijdens het programma.

Het programma is praktisch, concreet en volle bak actie. Als jij bereid bent om mijn advies op te volgen en de acties uit te voeren, dan ontstaat er GOUD!

Het werkgeluk programma is een investering in jezelf en niet alleen voor nu, geen quick fix, maar voor de lange termijn. En besef dat dit een programma is wat veel meer is dan het alleen maar hebben over werk. Het gaat over jou, jouw leven, jouw gezondheid, jouw toekomst, het is alles omvattend. 

Module 1: Het Startpunt

De persoon die je vandaag de dag bent is het resultaat van de keuzes die jij hebt gemaakt in het verleden. Een blik naar het verleden zorgt voor bewustzijn en een nieuw startpunt voor de toekomst 

Module 2: Jouw mindset

Jouw mindset kan een behoorlijke invloed hebben op je leven en kan jou tegenhouden bij het maken van keuzes. We nemen jouw mindset onder de loep om dit te doorbreken. 

Module 3: Kiezen voor jezelf

Het leven bestaat uit keuzes maken. Je gaat leren keuzes te maken die jou dienen en goed voor jou zijn. We kijken naar welke keuzes jij kunt maken op zowel werk als privégebied. 

Module 4: Wat heb jij in huis?

Je gaat ontdekken wat jouw kwaliteiten en talenten zijn. Je weet waar jij heel erg goed in bent, waar jij uniek in bent en waarmee jij jezelf kunt onderscheiden. 

Module 5: Jouw motivatie

Je gaat in kaart brengen welke waarden voor jou terug moeten komen in jouw werk en wat jouw drijfveren zijn, zodat jij weet wat jou energie en voldoening geeft. 

Module 6: Wat zoek jij?

Je krijgt inzicht in hoe jouw ideale baan eruit moet zien. Je weet welke functies jou aanspreken en welke taken jij graag terug wilt zien in een functie. 

Module 7: Het bedrijf dat bij je past

Je krijgt helder aan welke voorwaarden jouw werk moet voldoen. Daarnaast onderzoek je bij welke bedrijven jij graag aan de slag zou willen. 

Module 8: Actief in de praktijk

Je gaat informatie ophalen en advies inwinnen uit de praktijk door het voeren van oriënterende gesprekken. Deze fase geeft jou nog meer duidelijkheid over wat je wel en niet wilt. 

Bonus module 9: Solliciteren

Nu je weet welke functie en bedrijf goed bij jou passen kun je ook daadwerkelijk de baan gaan veroveren. Hier leer je alles wat je moet weten over solliciteren. 

Bonussen

Masterclasses van 4 experts

Je wordt niet alleen geholpen door mij, maar ook nog door 4 andere experts. 

 Alle 4 de experts hebben een masterclass voor je opgenomen vol tips, adviezen en oefeningen. Deze staan in de leeromgeving en kun je zo vaak kijken als je wilt.  

Meer innerlijke rustinshot

In deze masterclass neem ik je mee in een Reiki healing. Ik deel mijn kennis en begeleid je door een healingsessie  die je helpt om innerlijke rust terug te brengen in je hoofd en lijf. Waardoor je weer de connectie kan maken met jezelf. Ervaar en maak kennis met reiki.

Jantine Oevering
Coach & Reiki healer

Het effect van voeding inshot

 In deze masterclass ga ik het hebben over het effect van voeding op hoe je je voelt, op je energie-niveau, de rust in je hoofd, je stemming, focus, concentratie en op je fysiek. Ik ga mijn belangrijkste tips met je delen, zodat je daar zelf mee aan de slag kan en je je gauw (nog) beter voelt.

Li-Ann van Groen
Orthomoleculair hormoonspecialist

Impact van ademhalinginshot

 Het proces van je ademhaling heeft een unieke eigenschap die andere lichaamsprocessen niet hebben. In de Masterclass vertel ik je niet alleen wat dat is, maar ga je zelf ook meteen aan de slag en ontdek je direct hoe krachtig jouw ademhaling is.

Marc Rietvink
Ademcoach en Hypnotherapeut

Solliciteren kun je lereninshot

In deze masterclass vertel ik je meer over het sollicitatiegesprek. Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek? Waarmee verover je de baan? Ik deel een aantal belangrijke tips met je, zodat jij je kunt onderscheiden van andere sollicitanten.

Debora Richard
Sollicitatiecoach

Unieke procesversneller

Als jij voor het 1 op 1 werkgeluk programma kiest, krijg jij van mij een unieke en zeer waardevolle gedrag- en drijfveren analyse. Met deze analyse zullen we jouw zelfinzicht vergroten. Je ontdekt waar je blij van wordt, waar je goed in bent en hoe jij jouw talent kunt inzetten. Met als resultaat meer werkgeluk. 

Daarnaast zijn de analyses een procesversneller, je krijgt binnen een beperkte tijd inzicht waar je de rest van je leven iets aan zult hebben. Dit betekent dat we in korte tijd een stevig fundament creëren waar we op verder kunnen bouwen. We kunnen gericht met jouw persoonlijke doelen aan de slag,  zonder dat het ons eerst 10-tallen sessies kost.                 

Tomorrow you wish you had started today..

Wat levert het werkgeluk programma jou op:

Je hebt 100% helder welke baan nou écht bij jou past en hoe je deze baan realiseert

Je begint jouw dag vol energie, enthousiasme en motivatie, omdat je zin hebt om aan jouw werkdag te beginnen

Niet meer doorrollen in banen vanuit gemak maar gaan voor de baan die JIJ écht diep van binnen wilt

Je luistert naar jouw gevoel en naar wat JIJ nodig hebt en handelt daarnaar

Je hebt heel helder wat jouw kwaliteiten, talenten, passies en drijfveren zijn

Je ervaart weer meer balansplezier en geluk op zowel werk als privégebied

En ook nog:

Je hebt afscheid genomen van de hoge lat en het over jouw eigen grenzen gaan

Jouw nieuwe koers is heel helder dus geen getwijfel, gepieker en eindeloos hopen meer 

Je barst van het zelfvertrouwen waardoor jij keuzes maakt die jou dienen. Hoppa! 

Energie en rust in je hoofd en lichaam, kortom minder stress 

Maar ook nog:

Je leert hoe jij zichtbaar kunt zijn en hoe jij met de juiste persoon in gesprek komt 

Je weet hoe je een professioneel LinkedIn profiel opstelt en hoe je LinkedIn kunt inzetten bij jouw zoektocht 

Je weet hoe je een goed CV en goede sollicitatiebrief schrijft 

floor unitrip klein
loopbaancoach

Is het Werkgeluk Programma voor jou geschikt?

JA: Als jij bereid bent om te investeren in jezelf en dus jouw (werk)geluk

JA: Als jij de verantwoordelijkheid en de regie over jouw leven wilt nemen

JA: Als jij om kan gaan met opbouwende feedback

JA: Alles uit het leven wilt halen en beslissingen durft te nemen

JA: Als jij 100% committed bent en mijn adviezen serieus neemt

JA: Als jij het lef hebt om je oncomfortabel te voelen, omdat je weet dat daar de groei zit

JA: Als jij gemotiveerd bent om met jezelf aan de slag te gaan

NEE: Als jij niet pro-actief bent en geen eigen initiatief neemt

NEE: Als jij continu blijft uitstellen en je vermijdend opstelt

NEE: Als jij nog volop in burn-out, rouw of een anders impactvolle situatie verkeerd

Deze vrouwen gingen jou voor

5/5
Floor is een hele fijne coach om mee samen te werken. Ze heeft er voor gezorgd dat ik weet wat ik wil en hoe ik dat ga aanpakken. Dankzij haar heb ik zekerheid gekregen over wat mijn krachten en drijfveren zijn en hoe ik dat kan inzetten op werk. Floor is meedenkend en werkt met je samen om tot de juiste antwoorden te komen. Ik heb veel aan het traject met Floor gehad en ik zou het anderen ook aanraden die onzekerheden hebben op het gebied van werk
roos meijer
Roos Meijer
Het traject met Floor was een bijzonder avontuur! De analyses in het traject gaven direct de juiste inzichten om mee door te gaan en de thuisopdrachten na iedere sessie vond ik prettig en enorm waardevol. Zo bleef je lekker in beweging. Ook was ze buiten de sessies om altijd bereid om te sparren waar nodig. Floor weet de juiste ondersteuning te bieden, op een energieke (en aanstekelijke) manier. Ze weet vrij snel tot de kern te komen, haar positieve energie en enthousiasme straalt er vanaf. Prachtig om te zien, hoe zij haar passie als coach overbrengt! Het heeft me een nieuwe baan opgeleverd en ik heb de keuze durven maken (yes!) om er een yogaopleiding naast te gaan volgen. Bedankt Floor!
thumb aaeaaqaaaaaaaarraaaajdnlnwm nmnjlwjmmzctndhjzi iowe lwy otm zjzlmziyng elly scheepers
Elly Scheepers

Aan jou nu de keuzes. Kies je er bewust voor om in jouw huidige situatie te blijven zitten? Of kies je voor jezelf en jouw werkgeluk?

Dit zit er allemaal bij:

12 maanden toegang tot de online academie van het Werkgeluk Programma. Met daarin Met daarin 8 modules bestaande uit theorie, video’s en stappenplannen.

Een extra Bonus sollicitatie module met stappenplannen en templates, zodat je ook daadwerkelijk die baan gaat veroveren

Je krijgt toegang tot de speciale bonus masterclasses van 4 experts op het gebied van rust in jouw hoofd en lichaam, solliciteren en nog veel meer. Zij hebben speciaal voor jou een masterclass opgenomen met tips en inspiratie. Deze masterclasses kun je vinden in de online modules.

5 maanden lang heb je exclusieve 1 op 1 coaching. In totaal 9 uur persoonlijke coaching van mij.  In deze sessies zullen de kwartjes snel vallen waardoor jij weet welke keuzes jij mag gaan maken.   

Tijdens het programma zet ik een zeer uitgebreide gedrag en drijfveren analyse in ( 40 blz persoonlijke handleiding ). Op die manier leggen we direct een stevig fundament waar we de rest van het programma op verder gaan bouwen. De analyses zullen vele vraagtekens waar jij al zo lang mee rondloopt beantwoorden.  

Je krijgt de gelegenheid om gedurende het hele loopbaancoaching programma jouw vragen te stellen via app of mail zodat jij niet hoeft te wachten tot onze volgende sessie en daardoor in de positieve modus blijft staan. 

De coaching sessies vinden plaats online via Zoom. 

Investering nu slechts € 2100,- inclusief btw (voor particulieren) en €2100 exclusief (voor bedrijven) Betalen in 2, 3 of 4 termijnen is mogelijk.

Dit programma is niet voor iedereen daarom ben ik selectief in met wie ik werk. Daarnaast is het belangrijk dat we van beide kanten een match voelen. Vraag een gratis match call aan als jij er klaar voor bent om door te pakken en te gaan voor jouw (werk)geluk!

5/5
unitrip coaching

Wie ben ik?

Ik ben Floor Schut, NOLOC gecertificeerd loopbaancoach voor zelfbewuste en gemotiveerde vrouwen en ik ben de bedenker van het Werkgeluk programma. 

Het is mijn missie om vrouwen Maximaal Werkgeluk te laten ervaren. Dat doe ik door ze te helpen ontdekken wie ze zijn, zodat ze weten welke baan écht bij ze past en daarop de juiste acties kunnen ondernemen. Met als resultaat dat ze gelukkig, energiek en zelfverzekerd zijn.

Ik help je graag om voor jezelf te kiezen in plaats van vast te houden aan wat niet meer werkt of wat er van je wordt verwacht zodat jij maximaal (werk)geluk gaat ervaren.

Door de kennis en ervaring die ik heb weet ik wat er voor nodig is om weer gelukkig te worden in een baan. Ik heb het pad naar Maximaal Werkgeluk zelf bewandeld en inmiddels heel veel vrouwen mogen helpen bij de zoektocht naar welke baan past bij mij, bij de zoektocht naar meer werkgeluk, met keer op keer een succesvol resultaat. 

Het lijkt voor vele vaak onhaalbaar, een ver van hun bedshow, maar alle vrouwen die jou zijn voor gegaan, zijn het bewijs dat het mogelijk is om maximaal (werk)geluk te ervaren. 

Laten we samen op ontdekkingsreis gaan, neem de regie over jouw leven, zodat jij ook het leven leidt die je het allerliefste wilt. 

Scroll naar boven