Werkgeluk programmma

Ontdek welke baan jou echt blij en gelukkig maakt!

floor unitrip

In dit programma leer je wat belangrijk is om te weten en doen om te ontdekken welke baan nu écht bij jou past. Zodat jij straks ook die baan hebt die jou blij en gelukkig maakt.

Misschien herinner jij je nog dat je aan je huidige baan begon. Vol energie en enthousiasme ging je van start. Je had er ontzettend veel zin in en fanatiek begon je aan je eerste werkdag.

De baan leek op jouw lijf geschreven. Het klonk als de perfecte match en je kreeg nog een mooi salaris ook. Inmiddels ben je een tijd verder en voel je aan alles dat het de hoogste tijd is voor een volgende stap in jouw carrière. Of misschien moet je noodgedwongen, door bijvoorbeeld bezuinigingen, een andere keuze maken in je carrière.

Al snel ontdek je dat de volgende stap lastiger is dan je dacht. Erachter komen wat je nu écht wilt is nog best ingewikkeld. Want hoe pak je dit aan, hoe kom je hier nu achter en waar begin je?

Ook vind je het allemaal behoorlijk spannend waardoor je maar op die rotonde blijft rijden.  Je weet dat je iets anders wilt en toch durf je de afslag niet te nemen. Je voelt aan alles dat het de hoogste tijd is om het roer om te gooien, maar toch lukt het je niet om die knoop door te hakken.

Met als resultaat dat de situatie onveranderd is. Je hebt nog steeds een baan die jou energie kost, die jou frustreert en die zijn weerslag heeft op jouw persoonlijke leven.

Je hoeft niet de hele weg te zien om de eerste stap te zetten..

floor unitrip klein
missie visieklein

Als jij bent zoals de meeste vrouwen waarmee ik werk dan is minstens één van de volgende punten op jou van toepassing:

Je bent al maandenlang aan het struggelen met de vraag: “Ik wil iets anders, maar ik weet niet wat”.

Je haalt al een tijd geen voldoening, plezier en energie meer uit je werk. De gedachte dat je dit werk nog een lange tijd moet doen bezorgt je enorm veel stress.

Je mist de uitdaging in je huidige werk. Je ervaart een gevoel van onrust en onvrede.

Je mist richting en focus waardoor jouw acties niet leiden tot de antwoorden die jij zoekt. Jouw acties kosten jou momenteel vooral veel tijd en energie en leveren frustratie op.

Je gaat elke dag met een steen in je maag naar het werk. Je kijkt uit naar het moment dat je weer vol energie en enthousiasme je bed uitkomt.

Je krijgt zoveel tips en goed bedoelde adviezen dat het juist zorgt voor nog meer onduidelijkheid.

Je wilt dolgraag een andere baan, maar je weet niet hoe je er achter gaat komen welke baan nu écht bij je past.

Je wilt iets anders maar je durft niet. Je durft het bekende en de zekerheid niet op te geven. En wat nou als je volgende baan toch een verkeerde keuze blijkt?

Als het bovenstaande herkenbaar voor je is, no worries, de oplossing is dichterbij dan je denkt.

Stel je eens voor dat...

Je stopt met uitstellen en in cirkeltjes denken, want dat heb je nu al lang genoeg gedaan. En dat je gaat doen wat je moet doen waardoor……

Jij precies weet welke stappen je moet zetten om erachter te komen welke baan nu écht bij jou past

Jij complete focus hebt wat het gewenste resultaat oplevert

Je een baan hebt die jou blij en gelukkig maakt

Je weer rust in jouw hoofd ervaart

Je weer die leuke gezellig moeder, partner of vriendin wordt

Je weer met veel plezier naar je werk gaat

Je weer meer energie hebt om leuke dingen te gaan doen

Je vol zelfvertrouwen jouw eigen koers durft te varen

Je niet langer afhankelijk bent van ‘hopen’ op een leuke baan in de toekomst

Je heel helder hebt hoe jouw nieuwe stip op de horizon eruitziet zodat jij ook keuzes durft te maken

Wil je dat dit jouw realiteit wordt?
Lees dan verder over het werkgeluk programma.

Hoe ziet het werkgeluk programma eruit?

Tijdens het werkgeluk programma doorloop je 9 modules die bestaan uit heldere theorie, opdrachten, video’s en stappenplannen. Het programma is volgens een logische volgorde opgebouwd. Deze opbouw is gedurende afgelopen periode ontstaan en bij mijn klanten is gebleken dat dit voor een optimaal resultaat zorgt.

Je brengt stap voor stap, van A tot Z, alle antwoorden in kaart. Ik noem het altijd puzzelstukjes verzamelen. Aan het eind van het programma heb je de puzzel compleet. Kortom, je hebt dan alle antwoorden zodat jij weet welke baan jou blij en gelukkig maakt en welke keuzes jij mag maken. 

Je kunt het werkgeluk programma geheel zelfstandig doorlopen of je kunt ervoor kiezen om dit samen met mij te doen in een uitgebreid coachprogramma. Bekijk bij het afwegen van beide opties vooral goed naar wat jij nu nodig hebt en wat het beste bij jouw situatie past. 

kopie van modules leeromgeving

De persoon die je vandaag de dag bent is het resultaat van de keuzes die jij hebt gemaakt in het verleden. Een blik naar het verleden zorgt voor bewustzijn en een nieuw startpunt voor de toekomst 

kopie van modules leeromgeving

Jouw mindset kan een behoorlijke invloed hebben op je leven en kan jou tegenhouden bij het maken van keuzes. We nemen jouw mindset onder de loep om dit te doorbreken. 

kopie van modules leeromgeving

Het leven bestaat uit keuzes maken. Je gaat leren keuzes te maken die jou dienen en goed voor jou zijn. We kijken naar welke keuzes jij kunt maken op zowel werk als privégebied. 

kopie van modules leeromgeving

Je gaat ontdekken wat jouw kwaliteiten en talenten zijn. Je weet waar jij heel erg goed in bent, waar jij uniek in bent en waarmee jij jezelf kunt onderscheiden. 

kopie van modules leeromgeving

Je gaat in kaart brengen welke waarden voor jou terug moeten komen in jouw werk en wat jouw drijfveren zijn, zodat jij weet wat jou energie en voldoening geeft. 

kopie van modules leeromgeving

Je krijgt inzicht in hoe jouw ideale baan eruit moet zien. Je weet welke functies jou aanspreken en welke taken jij graag terug wilt zien in een functie. 

kopie van modules leeromgeving

Je krijgt helder aan welke voorwaarden jouw werk moet voldoen. Daarnaast onderzoek je bij welke bedrijven jij graag aan de slag zou willen. 

kopie van modules leeromgeving

Je gaat informatie ophalen en advies inwinnen uit de praktijk door het voeren van oriënterende gesprekken. Deze fase geeft jou nog meer duidelijkheid over wat je wel en niet wilt. 

kopie van modules leeromgeving

Nu je weet welke functie en bedrijf goed bij jou passen kun je ook daadwerkelijk de baan gaan veroveren. Hier leer je alles wat je moet weten over solliciteren. 

Create a life you can't wait to wake up to!

Wat levert het werkgeluk programma jou op:

Je leert wat jouw drijfveren zijn en welke prikkels jij nodig hebt om voldoening en plezier uit jouw werk te halen 

Je verkrijgt inzicht in wat jouw kwaliteiten, interesses en talenten zijn 

Je ervaart weer meer balansplezier en geluk in je leven 

Je gaat van willen en denken naar DOEN 

En ook nog:

Meer zelfvertrouwen waardoor jij keuzes durft te maken 

Energie en rust in je hoofd en lichaam, kortom minder stress 

 Je weet welke keuzes jij mag gaan maken omtrent jouw stip op de horizon 

Je weet hoe jouw ideale baan en werkomgeving eruitziet 

Maar ook nog:

Je leert hoe jij zichtbaar kunt zijn en hoe jij met de juiste persoon in gesprek komt 

Je weet hoe je een professioneel LinkedIn profiel opstelt en hoe je LinkedIn kunt inzetten bij jouw zoektocht 

Je weet hoe je een goed CV en goede sollicitatiebrief schrijft 

Bonussen

Masterclasses van 4 experts

Je wordt niet alleen geholpen door mij, maar je krijgt ook nog advies van meerderen experts.

Meer innerlijke rustinshot

In deze masterclass neem ik je mee in een Reiki healing. Ik deel mijn kennis en begeleid je door een healingsessie  die je helpt om innerlijke rust terug te brengen in je hoofd en lijf. Waardoor je weer de connectie kan maken met jezelf. Ervaar en maak kennis met reiki.

Jantine Oevering
Coach & Reiki healer

Het effect van voeding inshot

 In deze masterclass ga ik het hebben over het effect van voeding op hoe je je voelt, op je energie-niveau, de rust in je hoofd, je stemming, focus, concentratie en op je fysiek. Ik ga mijn belangrijkste tips met je delen, zodat je daar zelf mee aan de slag kan en je je gauw (nog) beter voelt.

Li-Ann van Groen
Orthomoleculair hormoonspecialist

Impact van ademhalinginshot

 Het proces van je ademhaling heeft een unieke eigenschap die andere lichaamsprocessen niet hebben. In de Masterclass vertel ik je niet alleen wat dat is, maar ga je zelf ook meteen aan de slag en ontdek je direct hoe krachtig jouw ademhaling is.

Marc Rietvink
Ademcoach en Hypnotherapeut

Solliciteren kun je lereninshot

In deze masterclass vertel ik je meer over het sollicitatiegesprek. Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek? Waarmee verover je de baan? Ik deel een aantal belangrijke tips met je, zodat jij je kunt onderscheiden van andere sollicitanten.

Debora Richard
Sollicitatiecoach

Uniek

Als jij voor het werkgeluk programma VIP kiest, krijg jij van mij een unieke en zeer waardevolle gedrag- en drijfveren analyse. Met deze analyse zullen we jouw zelfinzicht vergroten. Je ontdekt waar je blij van wordt, waar je goed in bent en hoe jij jouw talent kunt inzetten. Met als resultaat meer werkgeluk. 

Daarnaast zijn de analyses een procesversneller, je krijgt binnen een beperkte tijd inzicht waar je de rest van je leven iets aan zult hebben. Dit betekent dat we in korte tijd een stevig fundament creëren waar we op verder kunnen bouwen. We kunnen gericht met jouw persoonlijke doelen aan de slag,  zonder dat het ons eerst 10-tallen sessies kost.                    

floor unitrip klein
floor unitrip klein

Wat anderen zeggen

5/5
Floor is een hele fijne coach om mee samen te werken. Ze heeft er voor gezorgd dat ik weet wat ik wil en hoe ik dat ga aanpakken. Dankzij haar heb ik zekerheid gekregen over wat mijn krachten en drijfveren zijn en hoe ik dat kan inzetten op werk. Floor is meedenkend en werkt met je samen om tot de juiste antwoorden te komen. Ik heb veel aan het traject met Floor gehad en ik zou het anderen ook aanraden die onzekerheden hebben op het gebied van werk
roos meijer
Roos Meijer
5/5
5/5
5/5
Het traject met Floor was een bijzonder avontuur! De analyses in het traject gaven direct de juiste inzichten om mee door te gaan en de thuisopdrachten na iedere sessie vond ik prettig en enorm waardevol. Zo bleef je lekker in beweging. Ook was ze buiten de sessies om altijd bereid om te sparren waar nodig. Floor weet de juiste ondersteuning te bieden, op een energieke (en aanstekelijke) manier. Ze weet vrij snel tot de kern te komen, haar positieve energie en enthousiasme straalt er vanaf. Prachtig om te zien, hoe zij haar passie als coach overbrengt! Het heeft me een nieuwe baan opgeleverd en ik heb de keuze durven maken (yes!) om er een yogaopleiding naast te gaan volgen. Bedankt Floor!
thumb aaeaaqaaaaaaaarraaaajdnlnwm nmnjlwjmmzctndhjzi iowe lwy otm zjzlmziyng elly scheepers
Elly Scheepers
5/5
5/5

Je hoeft nu alleen nog maar de volgende keuze te maken

Werkgeluk programma

Basic

12 maanden toegang tot de online academie van Unitrip Coaching 

Toegang tot het werkgeluk programma

8 modules vol met theorie, video’s en opdrachten

BONUS sollicitatie module met stappenplannen 

BONUS masterclasses van 4 experts

Na aanmelding krijg je direct toegang tot de academie en kun je gelijk van start als je dat zou willen. 

Investering nu maar slechts € 475,- inclusief btw

Werkgeluk programma

VIP

Alles van het Basic programma

+

4 maanden 1 op 1 coaching  

3 sessies van 1,5 uur + 6 sessies van 45 minuten 

Zeer uitgebreide gedrag en drijfveren analyse ( 40 blz persoonlijke handleiding)

Tussentijdse ondersteuning via app of mail 

De sessies kunnen plaats vinden bij mij op kantoor of via Zoom. 

Investering nu € 2100,- inclusief btw (voor particulieren)

Veel gestelde vragen

Voor vrouwen die willen ontdekken welke baan nu écht bij ze past. 

Als jij momenteel zoekende bent over wat je nu echt wilt en je uit je huidige werk nog maar weinig energie en voldoening haalt. 

Als je kiest voor het werkgeluk programma Basic kun je op elk moment beginnen en het programma op jouw tempo doorlopen. 

Als je kiest voor het werkgeluk programma VIP plannen we tijdens het kennismakingsgesprek onze eerste sessie (binnen 3 weken).  Het VIP programma duurt gemiddeld zo’n 4 maanden.

Bij elke les heb ik aan gegeven hoeveel tijd het je kost om de theorie door te nemen en hoeveel tijd het je kost om de opdrachten te maken. Zo weet je precies hoeveel tijd je per week nodig hebt  en kun je dit inplannen. Hoe meer tijd jij erin steekt, hoe meer het programma je op zal leveren.

Als je kiest voor het werkgeluk programma Basic zou ik je willen adviseren om er in ieder geval elke week mee bezig te zijn. Laat er geen weken of maanden tussen zitten dat je er niet mee bezig gaat, want dan ben je uit je proces en dat is heel erg zonde. Blijf in je proces, zo kom je tot de meeste inzichten en antwoorden. 

Als je kiest voor het werkgeluk programma VIP dan komt er naast de tijdsinvestering voor de modules, ook de tijdinvestering van de 1 op 1 coachingsgesprekken. 

De investering van het werkgeluk programma Basic is € 475,-. inclusief btw

De investering voor het werkgeluk programma VIP is € 2100,- Inclusief btw voor particulieren en €2100 exclusief btw zakelijk. 

Zeker. Je krijgt hiervoor alle handvatten aangereikt. Gebaseerd op de stappen die ik doorlopen heb met mijn 1 op 1 klanten. Waarbij resultaten als weten wat ze willen qua werk of tijdens het programma hun droombaan al hebben veroverd een gevolg zijn geweest.

Het doorlopen van alle stappen levert je meer helderheid, richting en bewustwording op. 

Stuur mij gerust een mailtje via floor@unitripcoaching.nl en ik beantwoord je vragen binnen 24 uur. 

Don't expect to see a change, if you don't make one!

unitrip coaching

Wie ben ik?

Ik ben Floor Schut en ik ben de bedenker van het werkgeluk programma. 

Het is mijn missie om vrouwen zoals jij te helpen ontdekken wie je bent, zodat je weet welke baan nu écht bij je past.

Op die manier krijg jij namelijk ook dé baan waar je zo naar verlangt. Een baan waar je voldoening uithaalt, energie van krijgt en met plezier naartoe gaat. 

Ik heb zelf ervaren hoe het is als je niet blij wordt van je baan en hoeveel negatieve impact dat kan hebben op je leven. Dat gun ik niemand.

Ik help jou om jezelf 100% te leren kennen door middel van diverse tools, methodieken en analyses. Ik ga met jou de diepte in, zodat jij jezelf echt leert kennen. 

Hoe beter jij jezelf kent, hoe meer antwoorden jij gaat vinden op jouw vragen. Ik zorg dat we de ontbrekende puzzelstukje gaan vinden, zodat de puzzel aan het einde van jouw zoektocht compleet is en jij weet welke baan écht bij jou past. 

Ontdek ook welke baan jou blij en gelukkig maakt

Scroll naar top