Loopbaancoaching Utrecht

Je kunt je vast nog herinneren dat je vol goede moed, met veel enthousiasme naar je werk ging. Elke dag weer voelde als een klein feestje.

Je nieuwe baan in het mooie Utrecht leek op jouw lijf geschreven. Het klonk als de perfecte match en je kreeg nog een mooi salaris ook. Inmiddels ben je een tijd verder en voel je aan alles dat het de hoogste tijd is voor een volgende stap in jouw carrière. Of misschien moet je noodgedwongen, door bijvoorbeeld bezuinigingen, een andere keuze maken in je carrière.

Al snel ontdek je dat de volgende stap lastiger is dan je dacht. Erachter komen wat je nu écht wilt is nog best ingewikkeld. Want hoe pak je dit aan, hoe kom je hier nu achter en waar begin je?

Mijn naam is Floor Schut, en ik kan jou hier als ervaren loopbaancoach bij helpen.

loopbaancoaching utrecht

Loopbaanadvies Utrecht

Woon of werk je in Utrecht en ben je toe aan iets helemaal anders, een echte carrière switch? Ik zeg doen! Kom je er zelf niet uit? Leg dan gerust je vragen of twijfels eens bij mij neer. Het ia vaak al heel fijn om even te brainstormen met iemand die jou verder niet kent en geen oordelen velt.

Voor de zelfbewuste en gemotiveerde vrouwen in Utrecht die met vraagtekens boven hun hoofd rondlopen op het gebied van de loopbaan. Laten we eens in gesprek gaan en meld je aan voor een gratis en vrijblijvende match call.

Door de kennis en ervaring die ik heb weet ik wat ervoor nodig is om weer gelukkig te worden in een baan zodat je maximaal (werk)geluk kunt ervaren. In dit gesprek zullen we stilstaan bij jouw situatie en zal ik met je meedenken. 

Loopbaanbegeleiding Utrecht

Kies voor jezelf en jouw (werk)geluk!

Ben je op zoek naar advies of begeleiding op het gebied van je loopbaan, in de regio Utrecht? Laat mij je dan helpen!

Samen gaan we kijken naar je vragen, dingen waar je over valt of waar je hulp bij nodig hebt. Zodat ook jij elke dag weer, met een glimlach op je gezicht naar je werk kunt gaan. En minstens net zo belangrijk; Ook met een glimlach weer naar huis terug kunt keren!

loopbaancoach
Scroll naar boven