Loopbaancoaching Rotterdam

Ben je niet meer gelukkig binnen jouw huidige functie? Voel je aan alles dat jij jouw huidige werk niet nog jaren wilt gaan doen?

Ik sta klaar voor jou als zelfbewuste en gemotiveerde vrouw in (onder andere) Rotterdam. Samen gaan we op zoek naar antwoorden en ontdekken we welke baan echt bij je past. Ik geef mijn persoonlijke loopbaanbegeleiding sessies digitaal, zo kunnen we samenwerken aan jouw werkgeluk. 

Loopbaanbegeleiding Rotterdam

Hoe heerlijk zou het zijn als je elke ochtend fluitend naar je werk gaat? Je bent klaar voor een nieuwe dag op je werk.

Had je vroeger toen je net begon bij je nieuwe baan dit gevoel nog wel, maar is het na verloop van tijd verdwenen? Dit komt veel vaker voor dan je denkt. Veel vrouwen komen er na verloop van tijd achter dat de baan het net niet meer is of niet meer past bij hen als persoon of bij hun levensfase.

Heb je in het begin een verkeerde keuze gemaakt? Misschien was je nog veel te jong om te beslissen! Ben je gegroeid en eigenlijk uit je baan gegroeid?

Wat de reden ook is dat je niet langer happy bent in je baan, blijf er niet mee zitten. Gun jezelf dat stukje (werk)geluk.

Je wil natuurlijk zeker weten dat als je kiest voor verandering, je nu wel een goede passende keuze maakt. Dit kan een druk bij je veroorzaken waardoor het steeds lastiger wordt om überhaupt nog een keuze te durven maken.

Leg je vraagtekens gerust eens bij mij neer. Samen kunnen we op zoek naar de antwoorden en gaan we uitzoeken wat jou echt gelukkig maakt.

loopbaancoaching rotterdam

Loopbaanadvies Rotterdam

Ook jouw droombaan in of rondom Rotterdam ligt binnen handbereik. Hoe lang de weg misschien ook lijkt te zijn, onthoud dat je de hele weg niet hoeft te zien om een eerste stap te zetten.

Soms kun je (ongewild) op een punt komen te staan dat je loopbaancoaching goed kunt gebruiken. Helemaal als je voor keuzes komt te staan waar je niet uit komt. Het kan zijn dat je een switch wil maken in je carrière, maar het kan ook zijn dat je moet switchen. Wat moet je dan? Je kunt al je vragen bij me neerleggen, als ervaren loopbaancoach help ik jou hier heel graag bij. Samen komen we er zeker uit.

Mijn doel is niet om jou eenmalig te helpen bij jouw huidige situatie, maar om je zo goed mogelijk kennis te laten maken met jezelf en op deze manier ervoor te zorgen dat jij bij een eventueel volgend struikelblok zelf weet hoe je het beste kunt handelen.

Om jouw loopbaan zo goed mogelijk te bekijken en om weloverwogen keuzes te kunnen maken bekijken we samen alle mogelijkheden met hun voor- en nadelen.

loopbaancoaching en loopbaanbegeleiding
Scroll naar boven