Loopbaancoaching Nijmegen

Ontdek welke baan het nu echt is voor jou. Die ene baan die jou echt blij en gelukkig maakt.

Ik bied persoonlijke coaching voor de zelfbewuste en gemotiveerde vrouwen in, en om Nijmegen die op dit moment niet helemaal meer gelukkig worden van hun baan.

Het is tijd om te stoppen met denken en de regie te nemen over jouw leven. Welke keuzes heb jij te maken om weer gelukkig te zijn in een baan en in jouw leven?

Loopbaanbegeleiding Nijmegen

Als eerste, welkom! Voel je niet bezwaard, voel je eerder trots. Je hebt de eerste stap nu gezet, want je leest dit niet voor niks. Goed gedaan!

Mijn naam is Floor Schut. Ik weet hoe het is om niet helemaal op je plek te zitten. In nog geen jaar tijd nam ik twee leven veranderende beslissingen. Het roer moest om en na een aantal intensieve maanden van herstel en zelfonderzoek kwam ik erachter wat mijn missie was.

Mijn missie als loopbaancoach is, om vrouwen te helpen die het even niet meer zien. Vrouwen die weten dat ze iets anders willen, of voelen dat hun huidige baan, niet meer bij ze past. Laat mij jou helpen, want ik weet dat het anders kan. Ik ben daar het levende bewijs van. Want ondertussen ben ik al een paar jaar een hele gelukkige loopbaancoach.

Mijn praktijk bevindt zich in het hoge noorden in Groningen. Voor vrouwen uit Nijmegen en omgeving die graag samen met mij naar de mogelijkheden willen kijken ben ik beschikbaar voor online loopbaancoaching. De sessies zullen plaatsvinden via Zoom. Inmiddels heb ik heel wat vrouwen op deze manier mogen coachen in Nijmegen.

loopbaancoaching nijmegen

Loopbaanadvies Nijmegen

Je kunt bij mij terecht voor advies op het gebied van je loopbaan, begeleiding hierbij of voor loopbaancoaching.

Zit jij al een tijdje niet meer helemaal op je plek? Voel je dat er mee in zit maar weet je niet hoe dit aan te pakken? Laat je niet langer tegenhouden door alles wat je kunt verzinnen om niet in actie te komen.

Jij verdient toch ook (werk)geluk? Waarom zou je nog genoegen nemen met een baan die “wel oké is”? Een baan waar je niet meer zo gelukkig van wordt en niet de voldoening uit haalt die je zou willen.

Kies voor werkgeluk. Kies voor jezelf en laat mij je helpen bij de volgende stappen. Mijn missie is om je niet alleen nu bij te staan, maar om jou te voorzien van de goede instrumenten om het in de toekomst zelf te kunnen. De kennis en het zelfvertrouwen om stappen durven te nemen en voor jezelf en werkgeluk te kunnen kiezen.

Loopbaancoach Nijmegen

Weet je dat er meer in zit, maar niet je dit aan moet pakken? Dan help ik je graag om samen te ontdekken waar jij gelukkig van wordt. Zodat jij maximaal (werk)geluk gaat ervaren.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Boek dan via onderstaande knop een match call. We bespreken om mijn programma voor jou de meest logische vervolgstap is en we kijken of we een match zijn. Hierin ben ik heel eerlijk als ik denk dat je iets of iemand anders nodig hebt, zal ik dit zeggen.

loopbaancoach
Scroll naar boven