Loopbaancoaching Leiden

Woon of werk je in Leiden en droom je van een baan waar je blij van wordt? Waarom zou je het houden bij dromen als je er ook voor kunt kiezen om te gaan voor echt (werk)geluk?

Als je gelukkig bent in je baan, dan ben je in je dagelijkse (privé)leven ook een stuk gezelliger. Ben jij moeder, vriendin en/of partner? Dan is de kans groot dat je geluiden uit je omgeving krijgt die erop wijzen dat je niet lekker in je vel zit bij je huidige baan.

Kies je voor werkgeluk of voor salaris?

Een betere vraag zou misschien kunnen zijn; Neem je genoegen met een baan omdat het de rekening betaalt? Of kies jij voor een baan waarbij je geluk kunt combineren met de praktische kant?

Waarom zou je dan niet kiezen voor een baan waar je gelukkig van wordt? Wist jij dat dingen veel minder moeite kosten als je iets leuk vindt om te doen en je hier voldoening uithaalt? Voor je werk geldt dit ook zeker.

loopbaancoaching leiden

Ik wil wel, maar ik durf niet

Je weet wel dat je toe bent aan verandering, maar je weet niet precies wat je wil. Je hebt geen idee wat jouw kwaliteiten en drijfveren nu zijn, waar jouw talenten liggen en nog belangrijker; hoe je deze ook in de praktijk kunt brengen.

Als loopbaancoach sta ik klaar voor de zelfbewuste en gemotiveerde vrouwen in Leiden. Vrouwen die weten dat er meer in zit maar niet weten hoe ze dit kunnen bereiken. De vrouwen die weten dat het tijd is voor iets anders maar niet de volgende stap kunnen zien, of deze zelf niet (alleen) durven te nemen.

Loopbaanbegeleiding Leiden

In de huidige wereld is digitaal samenwerken niet meer weg te denken, dus ga ik graag samen met je (digitaal) aan de slag. Samen ontdekken we wat je wilt en hoe je bij je doel kunt komen.

Zorg er zelf voor dat je elke dag met plezier en energie naar je werk gaat. Na je werkdag heb je een gevoel van voldoening. Je hebt zoveel energie over dat je zelfs nog even langs de sportschool gaat voordat je naar huis gaat.

Als loopbaancoach ben ik er om zelfbewuste en gemotiveerde vrouwen uit Leiden te voorzien van de juiste tools en de juiste kennis. Tools en kennis die nu inzetbaar zijn maar ook een volgende keer, zodat je klaar bent voor elke nieuwe uitdaging.

loopbaancoaching en loopbaanbegeleiding
Scroll naar boven