Loopbaancoaching Leeuwarden

Veel vrouwen komen er na een aantal jaar op de werkvloer achter dat dit het toch niet helemaal meer is.

Waar je in het begin vol frisse moed elke dag weer opstond en graag naar je werk in Leeuwarden ging, merk je inmiddels dat de motivatie wat is weggezakt.

Wil jij ook (weer) wakker worden en elke dag vrolijk naar je werk gaan? Ga voor maximaal werkgeluk, elke vrouw verdient dit!

Stappen durven zetten in jouw loopbaan in Leeuwarden

Het klinkt moeilijk. Een stap zetten in een onbekende richting. Je weet waarschijnlijk niet eens hoeveel vrouwen in dezelfde situatie zitten. Dit zijn er meer dan je denkt, maar dat maakt het er niet bepaald makkelijker op.

Voor alle zelfbewuste en gemotiveerde vrouwen in en om Leeuwarden ben ik beschikbaar om te helpen. Ik digitale loopbaan coaching aan voor vrouwen in Leeuwarden. 

Je kunt je afvragen waar je moet beginnen met het zetten van de eerste stap, of misschien weet je helemaal nog niet wat jouw eerste, of volgende stap moet zijn. Je weet wel dat er iets moet veranderen, dat je iets anders, of meer wil. Maar hoe en waar begin je?

Onthoud altijd dat je niet de hele weg voor je hoeft te zien om de eerste stap te kunnen zetten. De eerste stap kan zijn om met mij in gesprek te gaan zodat we samen kunnen kijken wat voor jou nu de meest logische vervolgstap is.  

loopbaancoaching leeuwarden

Zelfvertrouwen binnen de arbeidsmarkt in Leeuwarden

Precies weten wat je wil, wat bij je past en ook precies weten hoe je daar komt? Het is echt niet onmogelijk, sterker nog; De oplossing is dichterbij dan je denkt!

Het zal misschien klinken alsof het te mooi is om waar te zijn. De ideale baan, waar je blij van wordt, je belangrijk voelt en ook nog eens leuk salaris mee verdient. Helaas denken veel vrouwen dat ze maar genoegen moeten nemen met hun huidige baan.

Nee, waarom? Waarom zou je genoegen nemen met het gevoel van “Nee he, ik moet weer aan de bak”. Zou je niet liever denken; “Yes! We kunnen weer!” Er is meer, het kan anders en dat is ook mogelijk voor jou, als je maar bereid bent om de regie te nemen over jouw leven.

Loopbaanbegeleiding Leeuwarden

Laat me je helpen. Helpen om het geluk te vinden in jouw baan of om uit te vinden welke (andere) baan, nog beter bij je past. Je spendeert immers zoveel tijd aan en op je werk, waarom zou je dan nog langer iets doen wat je niet leuk vindt?

Kies ervoor om te doen wat jij leuk vindt. Samen kunnen we erachter komen wat je bezighoudt op het gebied van je loopbaan en hoe je hier een oplossing voor kunt vinden. Samen gaan we op zoek naar antwoorden; Waar liggen mijn talenten en hoe vind ik die ene baan die mij gelukkig zou maken.

Stap met nieuwverworven kennis en zelfvertrouwen de arbeidsmarkt op en scoor die baan, die jij echt en eigenlijk misschien al heel lang wilde.

loopbaancoaching en loopbaanbegeleiding
Scroll naar boven