Loopbaancoaching Haarlem

Geluk vinden in je baan. Klinkt dat bekend, of als iets wat onhaalbaar lijkt? Sta jij elke ochtend met frisse moed op om de dag tegemoet te zien, of blijf je liever nog even liggen?

Eerder ging je elke dag fluitend naar je nieuwe werk in Haarlem. De perfecte baan! Wat wilde je nog meer? Naarmate de tijd verstrijkt voelt het echter steeds meer en meer als een verplichting. Het is nou eenmaal mijn werk en de rekeningen zijn elke maand netjes betaald

Loopbaanbegeleiding voor vrouwen in Haarlem

De wekker gaat en je staat te springen om ook deze dag weer fluitend naar je werk te gaan. Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Dat hoeft zeker niet zo te zijn! Zullen wij er samen voor zorgen dat je voortaan op deze manier je dag begint?

Je werk in Haarlem doen terwijl je niet meer op je plek zit kost heel veel energie en levert veel gepieker op. Als je te lang in deze situatie blijft zitten heb je zelfs kans op een bore-out of overspannenheid. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten.

Mensen zeggen vaak: “Het is maar werk.” Daar geloof ik niet in. Je spendeert vaak meer tijd aan je werk dan je met familie, partner en/of vrienden doorbrengt. Ik geloof dat het hebben van een leuke baan een van de belangrijkste dingen is in het leven.

Want is je werk niet leuk dan kan dat een negatieve impact op allerlei vlakken in je leven hebben. En dat geldt gelukkig ook andersom. Is je werk fantastisch dan geeft dat je energie, word je een leukere partner, ga je liever sporten enz.

loopbaancoaching haarlem

Werkgeluk Programma

Mijn naam is Floor Schut en ik ben NOLOC gecertificeerd loopbaancoach voor vrouwen. Ik ben er voor zelfbewuste en gemotiveerde vrouwen in Haarlem, die hulp kunnen gebruiken om een volgende stap te zetten. Voor vrouwen die weten dat er meer in zit, maar niet weten hoe ze dit kunnen bereiken.

Online kan ik jou 1 op 1 coachen, zodat we samen kunnen onderzoeken wat jouw kwaliteiten, talenten, interesses, drijfveren zijn en hoe je die kunt vertalen naar een passende baan. Zo kan jij in Haarlem deelnemen aan alle persoonlijke coachingsessies die je nodig hebt.

Tijdens mijn Werkgeluk Programma leer je wat belangrijk is om te weten, wat je kunt en moet doen om erachter te komen welke baan nu echt bij jou past. Waardoor jij weer elke dag vrolijk opstaat en naar je werk gaat. Niet alleen om geld te verdienen, maar omdat je er graag bent. Omdat je het gevoel hebt dat je op je plek bent en je een verschil maakt met jouw aanwezigheid en diensten.

Maximaal werkgeluk is dichterbij dan je denkt, durf jij samen met mij op zoek te gaan?

loopbaancoaching en loopbaanbegeleiding
Scroll naar boven