Loopbaancoaching Groningen

Je kunt je vast nog de eerste dag op je werk herinneren. Je ging met heel veel plezier naar je nieuwe baan in Groningen. En nu kom je erachter dat de baan niet meer bij je past. Je voelt diep van binnen dat dit niet het werk is wat je tot aan je pensioen wilt doen.

Maar dan is de vraag: wat dan wel? Je vindt het lastig om te bedenken wat nu de volgende stap moet gaan worden. En je vindt het eigenlijk ook wel spannend om het bekende en de huidige zekerheid los te laten. Want wat als je niet de juiste keuze maakt.

Even voorstellen

Mijn naam is Floor Schut, Noloc gecertificeerd loopbaanprofessional en de bedenker van het Werkgeluk Programma. 

Voor alle zelfbewuste en gemotiveerde vrouwen in de stad of provincie Groningen ben ik als loopbaancoach beschikbaar om te helpen bij alle vragen die jij kunt hebben op het gebied van jouw werk. Om je te voorzien van advies en om je te begeleiden bij stappen die je moeilijk vindt om alleen te nemen.

Zit jij met vragen op het gebied van je werk? Wil je dolgraag een andere baan, maar weet je niet hoe je erachter gaat komen welke baan nu écht bij je past? Of haal je nog maar weinig voldoening uit je werk?
Dit kunnen allemaal redenen zijn om een loopbaancoach in te schakelen.

Graag zou ik jou persoonlijk willen helpen door middel van één op één coaching. We gaan samen online aan de slag om jouw geluk op het gebied van je loopbaan te vinden, en om je alle tools te geven om het allerbeste uit jezelf te halen.

loopbaancoaching groningen

Loopbaanbegeleiding Groningen

Misschien klinkt het als een te ver van je bed show; een baan waar je écht gelukkig van wordt. Een baan waarbij je het gevoel hebt dat je een verschil maakt. Maar het is mogelijk, ook voor jou!

Kom je er zelf niet helemaal uit, schaam je niet en voel je niet raar. Je bent een van de vele vrouwen uit Groningen die bij mij komen met nagenoeg dezelfde vragen of struikelblokken:

  • Je vraagt jezelf al een poosje af; ik wil wel iets anders, maar ik weet niet wat;
  • Je mist de uitdaging en de voldoening in je huidige werk;
  • Je kijkt uit naar het moment dat je weer vol energie en enthousiasme thuiskomt van je werk;
  • Je wilt iets anders maar je vindt het spannend om alleen de knopen door te hakken;
  • Een nieuwe baan? Graag! Maar wat past nu wel echt bij mij?

Komt dit je bekend voor? No worries! De oplossing is gelukkig dichterbij dan je denkt!

Loopbaanadvies Groningen

Wil jij ook weer die leuke, gezellige moeder, partner of vriendin worden. Je hebt het zelf in de hand. Het enige wat je hoeft te doen is voor jezelf te kiezen en de regie nemen over jouw leven. Neem niet langer genoegen met ‘Tjah, het is dat het moet’.

Stel je eens voor dat je precies weet wat je wil, en ook nog eens hoe je dit kunt bereiken. Stel je voor dat je een baan hebt die jou echt gelukkig maakt. Het is precies wat jij verdient, en dat je het nog niet hebt gevonden betekent niet dat het niet bestaat.

Durf je de eerste stap te nemen om advies te vragen in jouw loopbaan? Samen gaan wij uitzoeken welke baan nu écht bij je past. Ik help jou graag zodat jij gaat kiezen voor jezelf in plaats van vast te houden aan wat niet meer werkt of wat er van ze wordt verwacht. Door te kiezen voor jezelf, te kiezen voor jouw dromen en verlangens, creëer jij maximaal (werk)geluk!

Is loopbaanbegeleiding voor iedereen?

Loopbaanbegeleiding is er in principe voor iedereen. Ik onderscheid me hierin door te werken met vrouwen die persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden en de verantwoordelijkheid nemen voor hun leven. Vrouwen die openstaan voor verandering en groei ondanks dat ze het spannend vinden.

Durf jij ook te kiezen voor jezelf en voor werkgeluk?

loopbaancoaching en loopbaanbegeleiding
Scroll naar boven