Loopbaancoaching Eindhoven

Misschien herinner jij je nog dat je aan je huidige baan begon. Vol energie en enthousiasme ging je van start. Je had er ontzettend veel zin in en fanatiek begon je aan je eerste werkdag. Je nieuwe baan in Eindhoven leek op jouw lijf geschreven.

Kost het je nu, jaren later, steeds meer moeite om naar je werk te gaan? Voel je je steeds minder op je plek? Of misschien past jouw huidige baan helemaal niet meer bij de persoon die jij nu bent?

Komt dit bekend voor? Ik help je hier graag bij. Samen zullen we op onderzoek uitgaan om te ontdekken welke baan nu écht bij je past.

Loopbaanbegeleiding Eindhoven

Veel vrouwen uit de omgeving van Eindhoven denken helaas nog steeds dat zij een uitzondering op de regel zijn als ze na verloop van jaren eigenlijk hun baan zijn ontgroeid. Niets is minder waar.

Onthoud goed dat je eigenlijk een heel groot deel van je hele leven bezig bent met je loopbaan. Niet alleen omdat je al vroeg bepaalde keuzes had te maken, maar ook omdat je vaak het grootste deel van je dag op je werk doorbrengt.

Kies jij ervoor om vrolijk thuis te komen van je werk omdat je een heerlijke werkdag hebt gehad? Of kies je ervoor om gewoon maar te gaan werken omdat het moet en omdat het de rekeningen betaalt?

loopbaancoaching eindhoven

Digitale loopbaanbegeleiding

Hoe kan ik jou dan helpen?

Ik coach vrouwen door heel Nederland doormiddel van online sessies.

In mijn werkgeluk programma leer je precies wat belangrijk is om te doen en te weten om te ontdekken welke baan nu echt het beste bij jou past. Een baan waar je voldoening uithaalt, gelukkig van wordt en met plezier naar toe gaat.  Met als resultaat lange termijn (werk) geluk!

Wil je weten of het werkgeluk programma iets voor jou is? Meld je dan aan voor een gratis werkgeluk sessie. 

loopbaancoaching en loopbaanbegeleiding
Scroll naar boven