Loopbaancoaching Deventer

Voor zelfbewuste en gemotiveerde vrouwen die wonen of werken in en rondom Deventer die in een baan zitten en daarin niet gelukkig zijn. Hun werkende leven een “zeventje” geven. Vrouwen die weten dat er meer in zit, maar niet weten hoe ze dit kunnen bereiken.

Hoi! Ik ben Floor Schut en ik ben NOLOC gecertificeerd loopbaancoach. Ik ben er voor vrouwen die alles uit het leven willen halen en hulp nodig hebben om voor hun dromen en verlangens te gaan. Het is mijn missie om jou te helpen voor jezelf te kiezen in plaats van vast te houden aan wat niet meer werkt of wat er van je wordt verwacht. Door mijn eigen ervaring weet ik wat het je kan opleveren als jij kiest voor jezelf en de regie neemt over je eigen leven.

Wie heeft er baat bij een loopbaancoach in Deventer?

Wil je een nieuwe stap maken op het gebied van jouw carrière? Zit jij niet meer op jouw plek op je huidige werk? Met een loopbaancoach aan je zijde hoef je hier niet alleen over na te denken. Laten we samen op ontdekkingsreis gaan en onderzoeken waar jouw (werk)geluk ligt.

Ik geloof erin dat hoe beter jij jezelf kent, des te beter jij weet wat bij jou past. Ik laat jou door die bril kijken naar welke baan jou dan wel weer blij en gelukkig gaat maakt. En daarnaast dat je ook echt die (dappere) keuzes gaat maken zodat je die baan gaat veroveren waarbij je dat maximale werkgeluk gaat ervaren.

loopbaancoaching deventer

Welke eerste stap kan ik nu zetten?

Je bent niet voor niets op deze pagina belandt. Waarschijnlijk ben je hier omdat je in Deventer woont en/of werkt en niet helder hebt welke stap je nu moet zetten om te ontdekken wat je nu écht wil?

Laten we daarom samen in gesprek gaan! Door mijn kennis en ervaring weet ik wat ervoor nodig is om weer gelukkig te worden in een baan zodat je maximaal (werk)geluk kunt ervaren. In een gratis werkgeluk sessie zullen we stilstaan bij jouw situatie en zal ik met je meedenken.

loopbaancoaching en loopbaanbegeleiding
Scroll naar boven