Loopbaancoaching Den Bosch

Voel je je niet meer gelukkig of mis je de uitdaging en de voldoening in je huidige werk? Voel je al een tijdje dat dit niet het werk is wat je tot aan jouw pensioen wilt doen?

Neem geen genoegen met: Ach het betaalt de rekeningen! Neem de regie over jouw eigen leven en ga voor lange termijn (werk)geluk.

Waarom zou je elke dag kiezen voor: het is wel oke? Hou het niet veel fijner zijn als je elke dag met plezier naar je werk gaat en dat je weer voldoening en zingeving uit je werk haalt. Dat je weer de ruimte voelt en de energie hebt om weer die leuke partner, moeder of vriendin te zijn. Dat je fluitend naar je werk gaat en op de maandagochtend weer staat te trappelen om aan je werkweek te beginnen. 

Wat doet een loopbaancoach

Als loopbaancoach kan ik vrouwen in en om Den Bosch die verantwoordelijkheid willen nemen voor hun eigen leven helpen bij bijvoorbeeld de meest voorkomende vragen:

 • Ik zoek een nieuwe baan in of rondom den Bosch, waar begin ik?
 • Ik wil iets anders, maar hoe kom ik er achter wat?
 • Hoe zet ik mijzelf neer, in mijn nieuwe functie?
 • Kan ik mijzelf nog ontwikkelen? En hoe dan?
 • Wat is mijn volgende stap?
 • Ik ben niet gelukkig in mijn huidige baan, kan ik nog iets anders doen?

Mijn praktijk is gevestigd in Groningen, maar eigenlijk werk ik door het hele land. Woon je in Den Bosch en kan je hulp gebruiken bij het kijken naar de mogelijkheden op het gebied werkgeluk? Dat kan! Online, via Zoom, kunnen we samen aan de slag.

loopbaancoaching den bosch

Wanneer maak je gebruik van een loopbaancoach in Den Bosch?

Je werk is een groot en belangrijk deel van je leven. Als je niet helemaal op je plek zit op je werk dan reflecteert zich dit vaak ook in je persoonlijke leven. Privé en werk gaan hand in hand met elkaar.

Als loopbaancoach zou ik graag eens met je sparren over alle vragen die jou wakker houden. Waar loop je tegenaan? Wat zijn jouw struikelblokken? En hoe zorgen we er samen voor dat jij elke dag vol frisse moed en energie naar je werk gaat? Een baan waar je voldoening uit haalt en gelukkig van wordt!

Als de volgende punten op jou van toepassing zijn dan kan een loopbaancoach wellicht een oplossing bieden:

 • De uitspraak: “Ik wil iets anders, maar ik weet niet wat” is herkenbaar voor jou
 • Je mist de uitdaging en de voldoening in je huidige werk.
 • Je voelt al een tijdje dat dit niet het werk is wat je tot aan jouw pensioen wilt doen.
 • Je wilt iets anders maar je vindt het spannend om alleen de knopen door te hakken.
 • Je vindt het spannend om het bekende en de zekerheid op te geven. En wat nou als je volgende baan toch een verkeerde keuze blijkt?

Mijn naam is Floor Schut en ik help je graag bij het ontdekken welke baan nu écht het beste bij je past en waar jij gelukkig van wordt. Als je in Den Bosch woont en op zoek bent naar loopbaancoaching kunnen we dit samen online oppakken.

loopbaancoach
Scroll naar boven