Loopbaancoaching Breda

Je loopbaan. Je bent er bijna je hele leven mee bezig, al vanaf je tienerjaren. Je kiest al een richting terwijl je eigenlijk nog helemaal niet weet wie jij zelf nu eigenlijk bent.

Woon of werk je in Breda en ben jij gelukkig met je keuze, of ben je er na de jaren achter gekomen, dat je gekozen loopbaan toch niet zo goed bij je past? Als loopbaancoach kan ik je hierbij helpen. We zoeken samen uit welke baan wel écht bij je past.

Heb je een gedurfde switch gemaakt op het gebied van je carrière maar weet je even niet wat de volgende stap zou moeten zijn? Ook hier kan ik je als loopbaancoach bij helpen.

Loopbaancoach Breda

Ik zal me even voorstellen; Mijn naam is Floor Schut. Inmiddels heb ik al vele jaren vele vrouwen met veel liefde en plezier geholpen met uiteenlopende uitdagingen op het gebied van hun loopbaan.

Voor vrouwen in Breda en omstreken ben ik ook beschikbaar als loopbaancoach. Dit doen we door elkaar online te ontmoeten en samen te werken aan een gelukkigere loopbaan voor jou. Het doel blijft hetzelfde en duidelijk in beeld; Geluk vinden in jouw werk en leven.

Alvast een klein advies; Je hoeft niet de hele weg te zien, om de eerste stap te zetten

loopbaancoaching breda

Niet gelukkig op mijn werk

Sommige mensen kun je horen denken; het is maar werk toch? Aan het einde van de maand kan ik mijn rekeningen betalen. Als ik niet gelukkig word van mijn werk dan word ik wel gelukkig als al mijn rekeningen weer zijn betaald.

Zelf geloof ik niet in deze beredenering. Als je er eens goed over nadenkt dan besteed je vaak meer tijd aan je werk dan aan je gezin, familie en vrienden. Wat mij betreft is het een van de belangrijkste dingen in het leven om een baan te hebben waar je gelukkig van wordt. Een baan waar je elke dag met veel plezier weer heen gaat.

Zonder dat je het zelf door hebt heeft een baan waar je niet gelukkig in bent vaak een grote invloed op je leven. Het kost veel energie om je in te zetten voor iets waar je eigenlijk weinig zin in hebt. Andersom geldt echter dat je van een baan waar je gelukkig van wordt veel energie krijgt waardoor je ook positiever in het leven staat.

Loopbaanbegeleiding Breda

Twijfel je over je baan? Of weet je eigenlijk al dat je dit werk niet tot je pensioen wil doen? Dan ben je niet de enige. Dit komt veel vaker voor dan je denkt. Een van de redenen hiervan is dat je al op jonge leeftijd keuzes hebt moet maken die grote invloed op je loopbaan hebben.  

Als je op je 18e een opleiding hebt gekozen, dan kan het heel goed zijn dat dit een aantal jaren later niet meer bij jou past. Je wordt ouder, je veranderd en je komt in een andere levensfase waar vervolgens ook weer een andere baan bij past.

Loopbaanbegeleiding voor vrouwen uit Breda en omgeving kan je helpen om antwoord te krijgen op alle vragen die je hebt op het gebied van jouw loopbaan.

Ben je nieuwsgierig geworden? Laten we dan eens kennismaken en kijken wat ik voor je kan betekenen.

loopbaancoaching en loopbaanbegeleiding
Scroll naar boven