Loopbaancoaching Arnhem

Je woont in Arnhem en hebt al vroeg in je leven keuzes moeten maken voor jouw loopbaan, zoals je vervolgopleiding. Je bent eigenlijk dus al een hele poos bezig om te komen waar je nu bent. Als je dan niet gelukkig bent met je huidige loopbaan kan dat best een bittere pil zijn.

Mijn naam is Floor schut en ik help je graag met het bereiken van jouw ideale loopbaan. Ik ben een loopbaancoach en ben beschikbaar voor zelfbewuste en gemotiveerde vrouwen in en rondom Arnhem. Graag zou ik je online willen begeleiden bij jouw struikelblokken op het gebied van je loopbaan. Hierbij gebruik ik altijd een persoonlijke aanpak omdat het tenslotte om jouw loopbaan gaat.

Loopbaanbegeleiding Arnhem

Vaak komt men na een aantal jaren werkzaam te zijn weer voor nieuwe keuzes te staan. Dit kan allerlei redenen hebben. Je kunt je afvragen of je nog wel op je plek zit. Past deze baan nog bij de persoon die ik nu ben en bij de levensfase waar ik nu in zit? Vaker dan ooit zie je dat vrouwen na een aantal jaar werkzaam te zijn beginnen na te denken; wat kan ik nog meer? Kan ik mij nog ontwikkelen?

Wat de situatie ook is, er zijn verschillende momenten tijdens je loopbaan waarin het fijn zou zijn om hierover met iemand te kunnen brainstormen. Op dit soort momenten zou ik je graag bij willen staan. Samen gaan we er zeker uitkomen. Mijn insteek is altijd om je niet alleen bij een huidige situatie te helpen, maar juist om je alle tools en kennis te geven voor de toekomst. Deze kun je dan zelf bij een eventuele volgende situatie weer inzetten, zonder dat je mij nodig hebt.

loopbaancoaching arnhem

Ontdek wat jou gelukkig maakt

Het zou doodzonde zijn als je iets doet waar je niet echt blij en gelukkig van wordt. Als je geen voldoening haalt uit je baan, kan zelfs uit bed komen al voelen als een hele opgave.

Hoe fijn zou het zijn als jij elke dag naar je werk kunt met een gevoel van; Vandaag maak ik een verschil! Hoe fijn zou het zijn als je weer met plezier naar je werk gaat en je weer voldoening en zingeving uit je werk haalt. Dat je weer de ruimte voelt en de energie hebt om weer die leuke partner, moeder of vriendin te zijn. Dat je fluitend naar je werk gaat en op maandagochtend weer staat te trappelen om aan je werkweek te beginnen. 

Loopbaanbegeleiding voor vrouwen die wonen of werken in Arnhem en omstreken

Weet je dat er meer in zit, maar niet je dit aan moet pakken? Dan help ik je graag om samen te ontdekken waar jij gelukkig van wordt. Zodat jij maximaal (werk)geluk gaat ervaren.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Boek dan via onderstaande knop een gratis werkgeluk sessie. We bespreken of mijn programma voor jou de meest logische vervolgstap is en we kijken of we een match zijn. Hierin ben ik heel eerlijk als ik denk dat je iets of iemand anders nodig hebt, zal ik dit zeggen.

loopbaancoaching en loopbaanbegeleiding
Scroll naar boven