Loopbaancoaching Amsterdam

Wil jij ook ontdekken welke baan, jou nu ECHT gelukkig maakt?!

Wil jij ook stoppen met denken, en gewoon eens doen?!

Ik ben Floor Schut, en ik bied persoonlijke loopbaan coaching, advies en begeleiding, voor zelfbewuste en gemotiveerde vrouwen in en om Amsterdam die momenteel geen of weinig werkgeluk ervaren.

Loopbaanbegeleiding Amsterdam

Voor alle vrouwen, in en rond Amsterdam die zich momenteel in een sleur bevinden. Voor de vrouwen die met tegenzin naar hun werk gaan, of het gewoon even niet meer zien zitten op hun werk. Misschien is loopbaanbegeleiding een geschikte keuze voor jou.

Voor alle vrouwen in Amsterdam die graag met mij samen stappen willen zetten in hun loopbaan ben ik beschikbaar voor online 1 op 1 sessies. Mijn aandacht zal altijd onverdeeld bij jou liggen.

loopbaancoaching amsterdam

Loopbaanadvies Amsterdam

Het kan iedereen overkomen. Je ziet het even niet meer, je weet het niet, of misschien weet je het wel, maar hoe en waar begin je? Het komt echt vaker voor dan je denkt, en ik zou je hier als loopbaancoach graag bij willen helpen.

Je kunt een loopbaancoach inschakelen als je vanuit een iets breder perspectief naar jouw loopbaan wil kijken. Wil je antwoord krijgen op vragen zoals; Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en wat moet ik doen? Dan kan ik jou helpen.

Als ervaren loopbaancoach zou ik zowel preventief als curatief willen werken en jou op basis van jouw persoonlijke groei en talenten capabel willen maken om ‘slimmere’ of ‘betere’ keuzes te kunnen maken. Zo kun jij voorzien van nieuwgevonden zelfvertrouwen de arbeidsmarkt (weer) op.

Carrière coach Amsterdam

Weet jij precies wat je wil maar weet je nog niet zo goed hoe je de juiste stappen kunt zetten? Of wat überhaupt de eerste stap zou moeten zijn?

Weet jij helemaal nog niet zo goed, wat je wil, wat je kan, waar je talenten liggen en hoe je die het beste kunt laten stralen? Hoe jij, jouw beste jij wordt?

Ik zou jou als zelfbewuste en gemotiveerde vrouw in Amsterdam hierbij kunnen helpen.

Mijn naam is Floor Schut, ik ben een NOLOC gecertificeerd loopbaancoach voor vrouwen. 
Mijn huidige carrière heb ik zelf ook niet zomaar met rozengeur en maneschijn behaald. Door mijn kennis en ervaring weet ik welke stappen je hebt te zetten als je maximaal werkgeluk wilt ervaren.

Voor advies, begeleiding en coaching, voor alles wat met je loopbaan te maken heeft, ben ik er om jou de juiste tools te leren waar je niet alleen vandaag en morgen iets aan zult hebben. Mijn insteek is om jou alles te leren en in handen te geven voor je verdere loopbaan.

loopbaancoaching en loopbaanbegeleiding
Scroll naar boven