Loopbaancoaching Alkmaar

Je kunt je vast nog herinneren dat je ooit vol frisse moed begon aan je nieuwe baan. Alles klopte precies en paste perfect bij je!

Nu je een tijdje verder bent, kan het zijn dat je begint te twijfelen. Om wat voor reden dan ook. Of misschien moet je noodgedwongen een carrière switch maken.

Een volgende of nieuwe stap is niet altijd makkelijk en kan soms zelfs gewoon echt te veel zijn. Komt dit je bekend voor? Geen zorgen, de oplossing is dichterbij dan je denkt.

Stappen zetten

Je komt er waarschijnlijk al snel achter dat het zetten van de volgende stap binnen jouw loopbaan niet heel gemakkelijk is. Laat me je eerst dit even zeggen; Je staat er niet alleen voor! Ik ben er voor jou als je het even niet meer ziet. Ik kan je helpen met loopbaan coaching, begeleiding en advies.

loopbaancoaching alkmaar

Heb ik een loopbaancoach nodig?

Zijn de volgende punten op jou, van toepassing?

  • Je wil iets anders, maar weet niet wat!
  • Je baan geeft jou te weinig voldoening, energie en plezier.
  • Je huidige werk brengt nog maar uitdaging meer voor je.
  • Je wil eigenlijk heel graag een nieuwe baan, maar durft niet, of je weet niet waar je moet beginnen.

Als deze punten op jou van toepassing zijn, dan ben je als de meeste vrouwen die bij mij komen. Je kunt dus nogmaals zien dat je niet de enige bent, en ook zeker niet alleen bent.

Als je alle vrouwen zou vragen, waarom heb je nog steeds die baan, waar je niet langer voldoening uithaalt? Dan zullen 9 van 10 vrouwen antwoorden; Wat moet ik anders? Ik weet niet wat ik wil en hoe ik dat moet aanpakken!

Hier kan ik als loopbaancoach iets voor jou betekenen.

100% aandacht voor jou

Gaan we samen aan de slag? Dan kun je er voor de volle 100% vanuit gaan dat ik mijn aandacht volledig op jou en jouw huidige situatie, wensen en of vragen zal richten.

Mijn werkgeluk programma is ook online te volgen, de persoonlijke sessie zullen plaatsvinden via teams. Als je niet goed weet wat jij precies nodig hebt neem dan gerust eens contact met me op dan kijken we er samen naar.

Ik ben niet van de quick fix oplossingen. Als je bij mij komt dan help ik jou met een duurzame oplossing die je in de toekomst ook nog van pas zal komen. Kortom: werken aan lange termijn (werk)geluk!

loopbaancoaching en loopbaanbegeleiding
Scroll naar boven