unitrip coaching

Wil jij een andere baan, maar weet je niet wat je wilt? En waar je moet beginnen?

Laat mij jou helpen om die baan te vinden waar jij blij van wordt, energie van krijgt en met plezier naartoe gaat. Ik leer jou om jezelf nog beter te leren kennen, zodat jij weet wat je écht wilt. 

Download hier mijn gratis e-book met 5 bewezen tips om dit te realiseren.

Als je je aanmeldt voor dit gratis e-book, krijg je ook wekelijks gratis tips en inspiratie. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens.

Wil jij een andere baan, maar weet je niet wat je wilt? En waar je moet beginnen?

Laat mij jou helpen om die baan te vinden waar jij blij van wordt, energie van krijgt en met plezier naartoe gaat. Ik leer jou om jezelf nog beter te leren kennen, zodat jij weet wat je écht wilt. 

Download hier mijn gratis e-book met 7 bewezen tips om de eerste stap te zetten.

Als je je aanmeldt voor dit gratis e-book, krijg je ook wekelijks gratis tips en inspiratie. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens.

Ben jij een vrouw die erachter wil komen welke baan nu écht bij je past? Wil je een baan waar je blij van wordt, met plezier naar toe gaat en energie van krijgt?

Ik weet niet waar ik moet beginnen...

Je wilt heel graag stoppen met je huidige werk, want jij voelt aan alles dat je niet meer op je plek zit. Je wilt heel graag ergens van toegevoegde waarde zijn, je gewaardeerd voelen en een plek hebben waar je je gezien en gehoord voelt.

Toch lukt het je niet om die ene baan te vinden die écht bij je past. Je hebt een bak aan ervaring en kwaliteiten in huis, maar toch twijfel je of je wel weer een leuke baan gaat vinden. En ook de gedachte “wie zit er nou op mij te wachten” helpt niet echt mee.

Je weet dat je iets anders wilt maar door de overload aan informatie op internet, de 1001 vacaturesites en alle goed bedoelde adviezen uit jouw omgeving zie jij door de bomen het bos niet meer.

Je loopt vast omdat je niet weet waar je moet beginnen. Je wacht op het moment dat de antwoorden gaan komen maar deze komen maar niet.

Heb jij het gevoel dat...

Je al maandenlang aan het struggelen bent met de vraag: “Ik wil iets anders, maar ik weet niet wat”

Je al een tijd geen voldoening, plezier en energie meer haalt uit je werk? De gedachte dat je dit werk nog een lange tijd moet doen bezorgt je enorm veel stress.

Je de uitdaging mist in je huidige werk? Je ervaart een gevoel van onrust en onvrede

Je richting en focus mist waardoor jouw acties niet leiden tot de antwoorden die jij zoekt? Jouw acties kosten jou momenteel vooral heel veel energie, tijd en leveren frustratie op.

Je elke dag met een steen in je maag naar het werk gaat? Je uitkijkt naar het moment dat je weer vol energie en enthousiasme je bed uitkomt.

Je zoveel tips en goed bedoelde adviezen krijgt dat het juist zorgt voor nog meer onduidelijkheid.

Je dolgraag een andere baan wilt, maar niet weet hoe je er nu achter gaat komen welke baan nu écht bij je past.

Je iets anders wilt maar je durft niet? Je hebt een prima salaris en durft het niet op te geven. En wat nou als je volgende baan toch een verkeerde keuze blijkt? 

Gelijk aan de slag?

Download mijn gratis e-book als jij de eerste stap wilt zetten naar werkgeluk.

Als je je aanmeldt voor mijn gratis e-book, krijg je daarna ook een aantal mailtjes met nog meer tips. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens.

Het is de hoogste tijd…

Je hebt al een lange tijd het gevoel dat je iets anders wilt en toch zit je nog steeds in dezelfde situatie. Hoe lang ga je dit nog volhouden?

Of hoe lang houd je jezelf nog voor de gek met uitspraken als: “Na de vakantie wordt het vast weer beter”, “Er zijn ook dagen dat het wel leuk is” of “Het is maar werk.”

Werk doen terwijl je niet meer op je plek zit kost heel veel energie en heel veel gepieker. Als je te lang in deze situatie blijft zitten heb je zelfs kans op een burn-out. Laten we heel eerlijk zijn, daar zit je niet op te wachten.

Mensen zeggen vaak: “Het is maar werk.” Daar geloof ik niet in. Je spendeert vaak nog meer tijd op je werk dan met je familie, partner en/of vrienden. Ik geloof dat het hebben van een leuke baan een van de belangrijkste dingen is in je leven.

Want is je werk niet leuk dan zuigt het je leeg en heeft het een negatieve impact op allerlei vlakken in je leven. En dat geldt dus ook andersom. Is je werk fantastisch dan geeft dat je energie, word je een leukere partner, ga je liever sporten enz.

Ben je er klaar voor om jezelf serieus te nemen?

Als jij niet in actie komt zal de situatie blijven zoals die is. Is dat wat je wilt?

De antwoorden op de vraag “Ik wil iets anders, maar ik weet niet wat” komen niet zomaar uit de lucht vallen als jij op deze manier blijft aanrommelen.

Jij bent de enige die een beslissing kan nemen.  Dat is het vervelende en tegelijkertijd ook het mooie aan deze situatie. Je hebt deze situatie zelf gecreëerd. Je kunt ‘m dus ook zelf weer veranderen.  

En je moet weten dat het niet raar is dat je vastloopt op deze vraag. Dit is een proces dat voor veel mensen lastig is om alleen te doorlopen. Gun jezelf de zoektocht naar jezelf zodat je weet welke baan écht bij jou past. Dat is namelijk mogelijk, ook voor jou!

unitrip caoaching

Ik ben Floor Schut

En het is mijn missie om vrouwen zoals jij te helpen ontdekken wie je bent zodat je weet welke baan nu écht bij je past.

Op die manier krijg jij namelijk ook dé baan waar je zo naar verlangt. Een baan waar je voldoening uit haalt, energie van krijgt en met plezier naar toe gaat. Ik heb zelf ervaren hoe het is als je niet blij wordt van je baan en hoeveel negatieve impact dat kan hebben op je leven. Dat gun ik niemand.

Ik help jou om jezelf 100% te leren kennen door middel van diverse tools, methodieken en analyses. Ik ga met jou de diepte zodat jij jezelf echt leert kennen. Hoe beter jij jezelf kent, hoe meer antwoorden jij gaat vinden op jouw vragen. Ik zorg dat we de missende puzzelstukje gaan vinden zodat aan het einde van jouw zoektocht de puzzel compleet is.

Hoe kan ik jou helpen?

Don't expect to see a change, if you don't make one!

unitrip coaching ebook

Wil jij weer met plezier naar je werk? Een baan waar je energie van krijgt en voldoening uit haalt?

Download mijn gratis E-book met 5 bewezen tips om te ontdekken welke baan nu écht bij je past.

Als je je aanmeldt voor dit gratis e-book, krijg je ook wekelijks gratis tips en inspiratie. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens.

Scroll naar boven