25. april 2020
Loopbaan coaching is de laatste jaren bezig met een opmars, én terecht. Waar een paar decennia geleden werknemers al snel berustten in hun weinig uitdagende en niet-passende baan is het anno 2020 geen optie meer om jaar in, jaar uit en dag in, dag uit jezelf naar een baan te slepen die niet (meer) bij jou en je kwaliteiten past. Tijd voor verandering dus maar hoe pak je dat aan? Welkom bij de loopbaancoach!
20. april 2020
De online wereld is al niet meer weg te denken en nu, door de hele Corona crisis, helemaal niet meer. Ook de sollicitatiegesprekken gaan nu online, via videobellen. Ik neem je stap voor stap mee in de wereld van het solliciteren via videobellen zodat jij goed voorbereid en met vertrouwen jouw sollicitatiegesprek in kunt gaan.

Carriere · 03. april 2020
Waar focus jij je op? Op de dingen die jou energie en moeite kosten en die je niet leuk vindt? Of de dingen die jou energie en voldoening geven? Ik neem je mee in een stukje bewustwording zodat jij ook gaat doen wat je écht leuk vindt.
Carriere · 01. april 2020
Het wringt, het schuurt en je voelt dat niet het meer soepel loopt: vaak stapelen de tekenen zich op voordat je echt in actie komt. Je kan jaren op je plek zitten, helemaal ‘de’ baan gevonden hebben en opeens, pats-boem: tekenen dat het tijd is voor verandering. Niets zo veranderlijk als de mens, dus helemaal niet gek dat je ergens in je loopbaan vastloopt. Niemand heeft een kant-en-klare oplossing voor jou wanneer het je overkomt: wel het advies om in actie te komen bij de eerste tekenen....