Gratis Werkgeluk Sessie!

Binnen 30 minuten geef ik jou minstens 2 tips zodat jij de eerste stap kunt maken richting jouw werkgeluk

floor unitrip

Herken je dit?

Weet jij diep van binnen dat je jouw huidige werk niet wilt doen tot aan jouw pensioen?

Ben je al een tijdje niet meer die leuke moeder, partner, vriendin die je zou willen zijn?

Haal jij momenteel te weinig plezier en voldoening uit je werk?

Is jouw enthousiasme en energie inmiddels een beetje weggezakt?

Zou je heel graag iets anders willen, maar weet je niet wat en loop je daardoor vast?

 

Het is mijn missie om vrouwen zoals jij te helpen ontdekken welke baan nu écht bij je past. Een baan waar je blij van wordt, energie van krijgt en voldoening uithaalt. En dat je ook daadwerkelijk die keuze durft te maken zodat jij maximaal werkgeluk gaat ervaren. 

Je bent niet voor niks op deze pagina belandt waarschijnlijk omdat je niet helder hebt welke stap je nu moet zetten om te ontdekken wat je nu écht wilt toch?

Laten we daarom samen in gesprek gaan! Door de kennis en ervaring die ik heb weet ik wat er voor nodig is om weer gelukkig te worden in een baan zodat je maximaal (werk)geluk kunt ervaren. In dit gesprek zullen we stilstaan bij jouw situatie en zal ik met je mee denken. Aan het einde van het gesprek hebt je minstens 2 tips gekregen die er voor zorgen dat jij de eerste stap kunt zetten richting jouw werkgeluk. 

Even wat verwachtingsmanagment 😉 Besef wel dat je in een sessie van 30 minuten niet een volledige transformatie kunt doormaken. En daarmee bedoel ik, dat je binnen 30 minuten niet 100% helder krijgt welke baan nu écht bij je past en welke stappen je allemaal hebt te zetten om maximaal werkgeluk te ervaren, daar is vaak veel meer voor nodig. 

Als ik tijdens de sessie denk dat jij meer nodig hebt om maximaal werkgeluk te ervaren dan zal ik je tijdens de sessie zeker vertellen hoe ik jou verder kan helpen.

 

Stop met aanrommelen, kom in actie!

Hoe werkt het?

Je kunt je aanmelden via de oranje knoppen op deze pagina. Je komt dan uit bij het vragenformulier en vult deze in.

Zodra ik jouw vragenformulier heb ontvangen, ontvang je doordeweeks binnen 24 uur een mail van mij. Houd dus jouw mailbox in de gaten!

In de mail ontvang je een link waarmee je de sessie kunt inplannen in mijn agenda. Deze dien je vervolgens in te plannen binnen 5 dagen en dan spreken we elkaar snel. 

Ik kijk er naar uit om je te spreken!

Scroll naar top