Wil jij een andere baan, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Download hier mijn gratis e-book met 5 bewezen tips die zorgen dat jij in beweging gaat komen. 

Er is altijd meer mogelijk dan je denkt, ook voor jou. Dit e-book is jouw eerste stap naar meer werkgeluk!

Als je je aanmeldt voor dit gratis e-book, krijg je ook wekelijks gratis tips en inspiratie. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens.

unitrip coaching

Ik weet niet waar ik moet beginnen...

Haal je nog maar weinig voldoening en plezier uit het werk wat je doet? Voel je aan alles dat dit niet het werk is wat je nog jaren wilt gaan doen?

Diep van binnen weet je dat je toe bent aan een volgende stap in jouw carrière. Je hebt alleen het gevoel dat je maar op die rotonde blijft zitten, omdat je niet weet welke afslag je moet nemen. Gedachten als: ‘wie zit er nou op mij te wachten’ en ‘ik kan toch niks anders dan dit’ spoken door je hoofd. Je wordt overspoeld door twijfel en onzekerheid.

Elke dag dat jij niet meer fluitend naar je werk gaat, kost je een dag van je droombaan. Het bied je misschien veiligheid en zekerheid, want dit is bekend en je hebt een fijn salaris, maar het kost je jouw (werk)geluk. Is dat het waard?

Ik weet als geen ander hoe dat voelt. Ook ik heb het proces van de zoektocht naar een andere baan doorlopen. In mijn e-book deel ik mijn verhaal en geef ik jou 5 tips die zorgen dat jij in beweging gaat komen. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt, ook voor jou. Dit e-book is jouw eerste stap naar meer werkgeluk!

unitrip coaching ebook

5 tips die zorgen voor antwoorden, focus en actie!

Herken jij dit?

Weet jij diep van binnen dat je jouw huidige werk niet nog jaren wilt doen?

Je weet al een tijdje dat je graag een andere baan zou willen, maar je weet niet wat je wilt en waar je moet beginnen.

Haal jij momenteel te weinig plezier en voldoening uit je werk?

Is jouw enthousiasme en energie inmiddels een beetje weggezakt?

Je twijfelt over alles en je zelfvertrouwen is ver te zoeken.

Is het bovenstaande herkenbaar voor je?

Dan is dit e-book echt wat voor jou. In het e-book staat uitgebreid beschreven wat je juist wel en niet moet doen als je hebt besloten dat je graag een andere baan wilt.

Het zijn bewezen tips die jou op weg helpen in jouw zoektocht. Elke tip zal je verder helpen, triggeren om na te denken over jezelf en focus bieden. Het e-book kun je meteen downloaden en binnen een paar minuten ontvang je deze in jouw inbox.

Wil je een andere baan en weet je niet waar je moet beginnen?

Download dan vandaag nog mijn e-book met 5 bewezen tips!

Begin vandaag nog en ga meteen aan de slag.

Download mijn gratis e-book met 5 bewezen tips om te ontdekken welke baan nu écht bij je past.

Als je je aanmeldt voor dit gratis e-book, krijg je ook wekelijks gratis tips en inspiratie. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens.

"Je hoeft niet de hele weg te zien om de eerste stap te zetten"

Over Floor

Ik ben Floor Schut, loopbaancoach voor zelfbewuste en gemotiveerde vrouwen en ik ben de bedenker van het Werkgeluk programma. 

Het is mijn missie om vrouwen zoals jij te helpen ontdekken welke baan nu écht bij je past. Een baan waar je blij van wordt, energie van krijgt en voldoening uithaalt. En dat je ook daadwerkelijk keuzes durft te maken.

Ik help je graag om voor jezelf te kiezen in plaats van vast te houden aan wat niet meer werkt of wat er van je wordt verwacht zodat jij maximaal (werk)geluk gaat ervaren.

Ik heb zelf ervaren hoe het is als je niet blij wordt van je baan en hoeveel negatieve impact dat kan hebben op je leven. Door de kennis en ervaring die ik heb weet ik wat er voor nodig is om weer gelukkig te worden in een baan.

Het lijkt voor vele vaak onhaalbaar, een ver van hun bedshow, maar ik ben het levende bewijs dat het mogelijk is om maximaal (werk)geluk te ervaren. 

Laten we samen op ontdekkingsreis gaan, neem de regie over jouw leven, zodat jij ook het leven leidt die je het allerliefste wilt. 

unitrip coaching
Scroll naar top