Wil jij een andere baan, maar weet je niet wat je wilt? En waar je moet beginnen?

Laat mij jou helpen om die baan te vinden waar jij blij van wordt, energie van krijgt en met plezier naartoe gaat. Ik leer jou om jezelf nog beter te leren kennen, zodat jij weet wat je écht wilt. 

Download hier mijn gratis e-book met 5 bewezen tips om dit te realiseren.

Als je je aanmeldt voor dit gratis e-book, krijg je ook wekelijks gratis tips en inspiratie. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens.

unitrip coaching

Ik weet niet waar ik moet beginnen...

Heb je het gevoel dat je nog maar weinig voldoening en plezier haalt uit het werk wat je doet? Of misschien zit je al een tijdje thuis, omdat je niet weet welke baan nu écht bij je past. 

Je voelt aan alles dat je toe bent aan een volgende stap in jouw carrière. Je hebt alleen het gevoel dat je maar op die rotonde blijft zitten, omdat je niet weet welke afslag je moet nemen. Gedachten als: ‘wie zit er nou op mij te wachten’ en ‘ik kan toch niks anders dan dit’ spoken door je hoofd. Je wordt overspoeld door twijfel en onzekerheid.

Toch voel je aan alles dat je niet kunt blijven zitten waar je zit, want het maakt je doodongelukkig. Het heeft een te grote impact op jouw humeur, gezondheid en energie. 

Elke dag dat jij jezelf weer naar je werk sleurt kost je een dag van je droombaan. Het bied je misschien veiligheid en zekerheid, want dit is bekend en je hebt een fijn salaris, maar het kost je jouw geluk en gezondheid. Is dat het waard?

Ik weet als geen ander hoe dat voelt. Ook ik heb het proces van de zoektocht naar een andere baan doorlopen. In mijn E-book deel ik mijn verhaal en geef ik jou 5 tips die zorgen dat jij in beweging gaat komen. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt, ook voor jou. Dit E-book is jouw eerste stap naar meer werkgeluk!

unitrip coaching ebook

5 tips die zorgen voor antwoorden, focus en actie!

Herken jij dit?

Elke dag als de wekker gaat, zie je er als een berg tegenop om naar je werk te gaan.

Je weet al een tijdje dat je graag een andere baan zou willen, maar je weet niet wat je wilt en waar je moet beginnen.

Je haalt nog maar weinig plezier en voldoening uit je werk.

Je hebt weinig energie en voelt je onrustig.

Je twijfelt over alles en je zelfvertrouwen is ver te zoeken.

Is het bovenstaande herkenbaar voor je?

Dan is dit E-book echt wat jij nodig hebt. In het E-book staat uitgebreid beschreven wat je juist wel en niet moet doen als je hebt besloten dat je graag een andere baan wilt.

Het zijn bewezen tips die jou op weg helpen in jouw zoektocht. Elke tip zal je verder helpen, triggeren om na te denken over jezelf en focus bieden. Het E-book kun je meteen downloaden en binnen een paar minuten ontvang je deze in jouw inbox.

Wil je een andere baan en weet je niet waar je moet beginnen?

Download dan vandaag nog mijn E-book met 5 tips!

Begin vandaag nog en ga meteen aan de slag.

Download mijn gratis e-book met 5 bewezen tips om te ontdekken welke baan nu écht bij je past.

Als je je aanmeldt voor dit gratis e-book, krijg je ook wekelijks gratis tips en inspiratie. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens.

"Je hoeft niet de hele weg te zien om de eerste stap te zetten"

Over Floor

Ik ben Floor Schut en het is mijn missie om vrouwen zoals jij te helpen ontdekken wie je bent, zodat je weet welke baan nu écht bij je past.

Op die manier krijg jij namelijk ook dé baan waar je zo naar verlangt. Een baan waar je voldoening uithaalt, energie van krijgt en met plezier naartoe gaat. 

Ik heb zelf ervaren hoe het is als je niet blij wordt van je baan en hoeveel negatieve impact dat kan hebben op je leven. Dat gun ik niemand.

Ik help jou om jezelf 100% te leren kennen door middel van diverse tools, methodieken en analyses. Ik ga met jou de diepte in, zodat jij jezelf echt leert kennen. 

Hoe beter jij jezelf kent, hoe meer antwoorden jij gaat vinden op jouw vragen. Ik zorg dat we de missende puzzelstukje gaan vinden, zodat de puzzel aan het einde van jouw zoektocht compleet is.

unitrip coaching
Scroll naar top