Ben jij een gemotiveerde en zelfbewuste vrouw en verlang jij naar een baan waar jij blij en gelukkig van wordt?

Wil jij Maximaal Werkgeluk ervaren?

Weet je niet wat je wilt en waar je moet beginnen? 

Download dan mijn GRATIS e-book met 5 bewezen tips voor vrouwen die Maximaal Werkgeluk willen ervaren.  Zet jouw eerste stap!

Als je je aanmeldt voor dit gratis e-book, krijg je ook wekelijks gratis tips en inspiratie. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens.

Ik weet niet waar ik moet beginnen...

Haal je nog maar weinig voldoening en plezier uit het werk wat je doet? Voel je aan alles dat dit niet het werk is wat je nog jaren wilt gaan doen?

Diep van binnen weet je dat je toe bent aan een volgende stap in jouw carrière. Je hebt alleen het gevoel dat je maar op die rotonde blijft zitten, omdat je niet weet welke afslag je moet nemen. Gedachten als: ‘wie zit er nou op mij te wachten’ en ‘ik kan toch niks anders dan dit’ spoken door je hoofd. Je wordt overspoeld door twijfel en onzekerheid.

Elke dag dat jij niet meer fluitend naar je werk gaat, kost je een dag van je droombaan. Het bied je misschien zekerheid en een fijn salaris, maar het kost je jouw (werk)geluk. Is dat het waard?

Ik weet als geen ander hoe dat voelt. Ook ik heb het proces van de zoektocht naar een andere baan doorlopen. In mijn e-book deel ik mijn verhaal en geef ik jou 5 tips die zorgen dat jij in beweging komt. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt, ook voor jou. Dit e-book is jouw eerste stap naar Maximaal werkgeluk!

mock

5 tips die zorgen voor antwoorden, focus en actie!

Herken jij dit?

Jij weet diep van binnen dat je jouw huidige werk niet nog veel langer wilt doen

Je niet meer elke dag fluitend naar je werk gaat

Jij jezelf begint af te vragen: is dit het nou?”

De uitspraak: Ik wil iets anders, maar ik weet niet wat” herkenbaar voor jou is

De uitdaging en voldoening een beetje is weggezakt

Adviezen uit jouw omgeving zorgen voor twijfel en onrust

Je verlangt naar jouw droombaan, maar het voelt voor jou als een ver van je bedshow

Ja?

Dan is dit e-book voor jou. In het e-book staat uitgebreid beschreven wat je juist wel en niet moet doen als je Maximaal Werkgeluk wilt ervaren.

Het zijn bewezen tips die jou op weg helpen in jouw zoektocht. Elke tip zal je verder helpen, triggeren om na te denken over jezelf en focus bieden. Het e-book kun je meteen downloaden en binnen een paar minuten ontvang je deze in jouw inbox.

Wil je een andere baan en weet je niet waar je moet beginnen?

Download dan vandaag nog mijn e-book met 5 bewezen tips

Ga voor Maximaal Werkgeluk!

Download mijn gratis e-book met 5 bewezen tips voor vrouwen die Maximaal Werkgeluk willen ervaren!

Als je je aanmeldt voor dit gratis e-book, krijg je ook wekelijks gratis tips en inspiratie. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens.

Over Floor

Ik ben Floor Schut, NOLOC gecertificeerd loopbaancoach voor zelfbewuste en gemotiveerde vrouwen en ik ben de bedenker van het Werkgeluk programma. 

Het is mijn missie om vrouwen Maximaal Werkgeluk te laten ervaren. Dat doe ik door ze te helpen ontdekken wie ze zijn, zodat ze weten welke baan écht bij ze past en daarop de juiste acties kunnen ondernemen. Met als resultaat dat ze gelukkig, energiek en zelfverzekerd zijn.

Ik help je graag om voor jezelf te kiezen in plaats van vast te houden aan wat niet meer werkt of wat er van je wordt verwacht zodat jij maximaal (werk)geluk gaat ervaren.

Door de kennis en ervaring die ik heb weet ik wat er voor nodig is om weer gelukkig te worden in een baan. Ik heb het pad naar Maximaal Werkgeluk zelf bewandeld en inmiddels heel veel vrouwen mogen helpen bij de zoektocht naar welke baan past bij mij, bij de zoektocht naar meer werkgeluk, met keer op keer een succesvol resultaat. 

Het lijkt voor vele vaak onhaalbaar, een ver van hun bedshow, maar alle vrouwen die jou zijn voor gegaan, zijn het bewijs dat het mogelijk is om maximaal (werk)geluk te ervaren. 

Laten we samen op ontdekkingsreis gaan, neem de regie over jouw leven, zodat jij ook het leven leidt die je het allerliefste wilt. 

unitrip coaching

Tomorrow you wish you had started today!

Deze vrouwen gingen jou voor en kozen voor hun Werkgeluk!

Terwijl jij aan het uitstellen bent, gaat iemand anders er met jouw droombaan vandoor!

Stop met uitstellen en ga voor Maximaal Werkgeluk! Download mijn gratis e-book met 5 bewezen tips voor vrouwen die Maximaal Werkgeluk willen ervaren!

Als je je aanmeldt voor dit gratis e-book, krijg je ook wekelijks gratis tips en inspiratie. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens.

Scroll naar boven