Dit kost tijd!

floor unitrip

Ben jij bezig met jouw zoektocht om te ontdekken welke baan bij je past? Dan is deze tip super waardevol voor je. Wat ik vaak zie gebeuren is dat mensen de antwoorden NU willen, ze willen nu het antwoord op de vraag “wat wil ik.” Maar dan moet ik je toch even wakker schudden.

Lees dan vooral verder. Geen zin om de tekst te lezen? Check dan zeker deze video.

Dit kost echt tijd!

Als jij bezig bent met jouw zoektocht, met de zoektocht naar welke baan nu echt bij je past dan is het heel erg belangrijk om hier de tijd voor te nemen en jezelf ook de tijd te gunnen. Mijn traject duurt niet voor niks 4 maanden. Het kost namelijk echt tijd om dingen in kaart te brengen, inzichten te krijgen en die antwoorden te vinden. Deze antwoorden vind je niet 123, dit proces van zelfonderzoek kost tijd. Tenminste als je het echt goed wilt onderzoeken, als je het nu echt de hoogste tijd vindt om te weten welke baan bij je past.

En we weten allemaal, iedereen heeft het druk. En misschien dat je af en toe hap en snap er mee bezig bent, maar dat gaat niet voor alle antwoorden zorgen. Dus wat je kunt doen is ook echt tijd blokken in jouw agenda zodat je ook echt full focus in dat blok ook echt bezig gaat met jouw zoektocht. Als je dit niet doet, kan het maar zo zijn dat er weer een paar maanden voorbij en je nog steeds in de situatie zit waarin je niet meer wilt zitten. De situatie die je energie kost, de situatie die geen plezier en voldoening meer brengt.

Gun jezelf de tijd.

Dus neem de tijd en gun jezelf de tijd. Blok elke week tijd in jouw agenda zodat je met focus aan de slag kunt gaan. Kun je geen ruimte vinden in jouw agenda? Heb je voor jouw gevoel geen tijd? Ik zeg altijd maar zo: “Geen tijd is geen prioriteit.”

Als jij echt niet meer op je plek zit, als je merkt dat dit de weerslag heeft op jouw energie, op jouw humeur, op jouw omgeving en op jouw gezondheid. Dan hoop ik dat je de situatie als prioriteit ziet en jezelf iets beters gunt.

En vind je het nou lastig om te beginnen en wil je graag een stok achter de deur dan kan ik je daar natuurlijk mee helpen. Stuur mij een berichtje  https://www.unitripcoaching.nl/contact/ en dan kijken we wat ik voor je kan betekenen.

 

Foto van Floor Schut

Floor Schut

Het is mijn missie om vrouwen Maximaal Werkgeluk te laten ervaren. Dat doe ik door ze te helpen ontdekken wie ze zijn, zodat ze weten welke baan écht bij ze past en daarop de juiste acties kunnen ondernemen. Met als resultaat dat ze gelukkig, energiek en zelfverzekerd zijn.

Ik help je graag om voor jezelf te kiezen in plaats van vast te houden aan wat niet meer werkt of wat er van je wordt verwacht zodat jij maximaal (werk)geluk gaat ervaren.

Nieuwsgierig hoe ik jou verder kan helpen?

Scroll naar boven