TTI Success Insights Benelux

TTI SI  analyses

"Zelfinzicht is de basis van groei"

Door gedrag-, drijfveren- en emotionele intelligentie analyses in te zetten zal jouw zelfinzicht worden vergroot.

De analyses zullen het proces van zelfinzicht versnellen en het zal de zelfreflectie in gang zetten.

Je zult ontdekken waar je blij van wordt, waar je goed in bent en hoe jij jouw kwaliteiten in kunt zetten. Met als resultaat meer werkplezier en voldoening en energie uit je werk. 


De gedragsanalyse (ook wel DISC analyse genoemd)

Met de TTI SI Gedragsanalyse wordt gemeten hoe jij omgaat met uitdagingen en problemen, met mensen, met veranderingen en met kaders en procedures.

Aan de hand van de DISC score wordt jouw unieke gedragsstijl in kaart gebracht.

De TTI SI Gedragsanalyse geeft onder andere inzicht in jouw kwaliteiten en valkuilen, jouw waarde voor een bedrijf, hoe jij communiceert en hoe men het beste met jou kan communiceren en aandachtspunten voor ontwikkeling.

De analyse is waardevol voor zowel individuen als voor teams. De TTI SI Gedragsanalyse zorgt ervoor dat je binnen teams dezelfde taal gaat spreken met als resultaat effectieve communicatie. 


 

*

 

Knowing yourself is the beginning of all wisdom 

Aristoteles

 

*

 


De Driving Forces analyse (ook wel de Drijfveren analyse genoemd)

Met de TTI SI Driving Forces analyse krijg je inzicht in de prikkels die je nodig heeft om plezier en voldoening te halen uit datgeen wat je doet: jouw intrinsieke motivatie.

Waar kom jij je bed voor uit? In welke situatie kom je in actie en waarom? Waarom doe jij de dingen die je doet? Het antwoord is voor een groot deel afhankelijk van jouw Driving Forces, ook wel drijfveren genoemd. Veel keuzes die we maken in het leven worden bepaald door onze Driving Forces. Begrip en inzicht in de Driving Forces leveren een grote bijdrage aan het ontwikkelen van ons potentieel. De motivatie om prestaties te leveren neemt toe zodra we onze passies, voorkeuren en interesses aanspreken. 


De Emotionele Intelligentie analyse (ook wel EQ analyse genoemd)

Met de TTI SI Emotionele analyse krijg je inzicht in eigen emotionele volwassenheid. EQ is een slimme manier van omgaan met emoties die bijdraagt aan ons welzijn. Aan de hand van de vijf domeinen van emotionele intelligentie wordt jouw inzicht gemeten.

Je krijgt inzicht in hoeverre jij in staat bent jouw eigen emoties en die van anderen te herkennen en te begrijpen. De analyse geeft daarnaast ook handvatten hoe jij jezelf verder kunt ontwikkelen op de vijf domeinen van emotionele intelligentie.

Wil jij weten meer informatie over de analyses en wil je weten wat de mogelijkheden zijn?

Neem gerust contact met mij op. 


TTI SI  TriMetrix

Download hier een voorbeeldrapport van de DISC, Driving Forces en de EQ analyse.

Ook wel de TriMetrix analyse genoemd.