Strategie sessie

"Ik weet even niet hoe ik verder moet..."

Je hebt van die momenten dat je vastloopt en het even niet meer weet.

Tijdens een strategie sessie kun je je loopbaanvragen stellen en je twijfels delen. We bespreken waar je tegenaan loopt en zoeken samen naar oplossingen zodat je weer met nieuwe inzichten verder kunt. Ik voorzie je van persoonlijke adviezen over jouw loopbaanvragen en geef tips en handvatten waarmee je direct aan de slag kunt.  

 

Jouw vragen kunnen bijvoorbeeld liggen op het gebied van het vinden van een nieuwe baan, solliciteren, netwerken, het CV, de sollicitatiebrief en LinkedIn.

Zij gingen jou voor:

Angela van der Meer

Ik ben voor een strategiesessie met Floor afgereisd naar het mooie Groningen. Floor is in het 'echt' net zo leuk als op social media ;-) 

Door de vooraf ingevulde vragenlijst konden we meteen aan de slag. Floor stelt je op je gemak, vraagt door, laat je voorbeelden noemen. Ze durft kritisch te zijn op aandachtspunten waarmee ik mijzelf kan onderscheiden. Daadkrachtig in het benoemen en noteren van deze punten (flipover), zodat ik daar thuis direct mee aan de slag kan. Kortom een aanrader! 

Maartje Vroom

Afgelopen week was ik bij Floor voor een strategiegesprek. Vooraf was ik wat gespannen, maar ook nieuwsgierig naar wat het gesprek me zou brengen. Wat ik enorm gewaardeerd heb is de directe, maar tegelijk ook de waarderende stijl van Floor tijdens het gesprek. Focus en vertrouwen is wat de sessie me opgeleverd heeft. Dus worstel je met keuzes of knelpunten tijdens je loopbaan, vraag een gesprek aan bij Floor. 

Karin Kempel

Ik heb de strategiesessie gedaan met Floor. Hierdoor heb ik de focus gekregen om een baan te zoeken. Ik ben heel erg breed inzetbaar en wist niet in welke richting het beste kon zoeken. Naast de richting hebben we samen ook de eerste stappen bepaald. Wat ik vooral heel fijn vind is dat ik van te voren een vragenlijst kon invullen, zodat we de tijd goed konden besteden. En dat ik een paar dagen later de vraag kreeg hoe het er nu mee gaat. Ik heb Floor als een warme en betrokken coach leren kennen, die weet waar ze het over heeft. Ik beveel haar van harte aan. 

 


Hoe gaan we te werk?

Je vraagt de strategie sessie aan via de website of je stuurt een mail naar info@unitripcoaching.nl. Na deze aanmelding ontvang je van mij een vragenlijst. Nadat ik de ingevulde vragenlijst retour heb ontvangen plannen we een afspraak.

De sessie kan plaatsvinden op mijn kantoor in Groningen of via beeldbellen en duurt 1,5 uur.

                            

Naar behoefte is een vervolgsessie mogelijk.

Mochten de wensen breder blijken, dan kan in overleg ook gekozen worden een loopbaantraject.

 

Investering.

De investering voor de strategie sessie is € 107,- Inclusief 21% BTW.