De loopbaancoach: samen focus op jouw ideale loopbaan

de loopbaancoach samen focus op jouw ideale loopbaan

Loopbaan coaching is de laatste jaren bezig met een opmars, én terecht. Waar een paar decennia geleden werknemers al snel berustten in hun weinig uitdagende en niet-passende baan is het anno 2020 geen optie meer om jaar in, jaar uit en dag in, dag uit jezelf naar een baan te slepen die niet (meer) bij jou en je kwaliteiten past. Tijd voor verandering dus maar hoe pak je dat aan? Welkom bij de loopbaancoach!

De loopbaancoach: kritische spiegel en procesversneller

Er zijn veel verschillende redenen denkbaar waarom je aan de slag wil gaan met een loopbaancoach. Je hebt bijvoorbeeld een prima baan maar je haalt er te weinig voldoening uit. Of je merkt dat je bijna elke dag met tegenzin naar je werk gaat. Misschien ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière maar je weet niet wat je wilt en wat het beste bij je past. Of je moet noodgedwongen, door bijvoorbeeld een reorganisatie, een andere keuze maken in je loopbaan. Werk is een dusdanig groot deel van je leven: daar moet je niet maanden of jaren in willen aanmodderen. Zelf uitvogelen wat de volgende stap wordt in je loopbaan is lastig: van een afstand kijken naar jezelf, je kwaliteiten, je verleden, heden en toekomst is uitdagend. Halló loopbaancoach. Een goede loopbaancoach helpt jou vanaf de zijlijn grip te krijgen op je loopbaan. Dat betekent zeker niet dat je vanaf dat moment achterover kan leunen want een loopbaantraject is intensief en vraagt om inzet, zelfreflectie en stappen zetten. Gelukkig staat een loopbaancoach voor je klaar als kritische spiegel en waardevolle procesversneller. Klaar voor actie?

In de actiestand: het loopbaantraject

Ieder mens is anders: geen nieuws, wel een feit. Niet elke coach is geschikt voor jouw persoon en achtergrond. Ga daarom op zoek naar de coach die bij jou past. In mijn praktijk richt ik mij uitsluitend op vrouwen en mijn aanpak is persoonlijk, diepgaand, actief en praktisch. Ik maak gebruik van verschillende methodieken en opdrachten, altijd vanuit theorie en ervaring. Ik zal tijdens dit proces je ondersteunen, bevragen, spiegelen en activeren. Bij mijn loopbaantraject gaan we in acht individuele sessies van 1,5 uur aan de slag aan de hand van o.a. de gedrag-, drijfveren- en EQ assessments van TTI Success Insights Benelux. De inzet van methodieken, tools en opdrachten zullen zorgvuldig worden geselecteerd op basis van jouw vragen, behoeften en wensen. Tussentijds vragen? Geen probleem, ik ben er voor je tijdens het héle proces.

Van onzekerheid naar focus

Aan het einde van het loopbaantraject weet jij welke prikkels jij nodig hebt om voldoening en plezier uit jouw werk te halen. Ook heb je helder in kaart wat jouw kwaliteiten, talenten en drijfveren zijn. Jouw zelfvertrouwen heeft een flinke boost gekregen en je hebt meer energie, focus en helderheid. Je weet dan ook precies hoe jouw ideale baan en werkomgeving eruitzien, je hebt geleerd hoe jij jezelf zichtbaar kan maken én hoe jij met de juiste persoon in gesprek komt: tot slot weet je welke acties jij kunt nemen om jouw droombaan te veroveren. Dat is dus een compleet loopbaanresultatenpakket van A tot Z.

Is het voor jou tijd voor actie? 

Meld je dan via onderstaande knop aan voor een gratis groeigesprek!

Foto van Floor Schut

Floor Schut

Het is mijn missie om vrouwen Maximaal Werkgeluk te laten ervaren. Dat doe ik door ze te helpen ontdekken wie ze zijn, zodat ze weten welke baan écht bij ze past en daarop de juiste acties kunnen ondernemen. Met als resultaat dat ze gelukkig, energiek en zelfverzekerd zijn.

Ik help je graag om voor jezelf te kiezen in plaats van vast te houden aan wat niet meer werkt of wat er van je wordt verwacht zodat jij maximaal (werk)geluk gaat ervaren.

Nieuwsgierig hoe ik jou verder kan helpen?

Scroll naar boven