Werken aan carrière ontwikkeling?

Dan ben je bij mijn aan het juiste adres!

Ik werk met het unieke werkgeluk programma voor zelfbewuste en gemotiveerde vrouwen die nu écht voor zichzelf willen kiezen en meer uit hun werk en hun leven willen halen.

Ik help jou te ontdekken welke baan nu écht bij jou past en welke keuzes jij mag gaan maken zodat jij maximaal (werk) geluk gaat ervaren. 

floor unitrip

Wil je stappen maken in jouw carrière? Of denk je na over een carrièreswitch? Dit zijn belangrijke keuzes waarbij je zeker wat begeleiding kan gebruiken.

Als loopbaancoach help ik zelfbewuste en gemotiveerde vrouwen die nu écht voor zichzelf willen kiezen en meer uit hun werk en hun leven willen halen.

Carrièreswitch maken

Begin je de uitdaging en voldoening in je huidige werk te missen? Voelt het niet meer of je deze baan nog jarenlang wilt gaan doen? Wil je iets anders, maar weet je eigenlijk niet wat?

Je bent niet de enige. Veel vrouwen willen een carrièreswitch maken, maar vinden het spannend. En dit is niet meer dan logisch, je geeft immers een hoop zekerheid op. Wanneer je deze situaties herkent, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

floor unitrip klein
loopbaancoach

Loopbaancoach & carrière ontwikkeling

Neem de regie over je leven en kies voor lange termijn (werk)geluk. Als loopbaancoach kan je het volgende van mij verwachten:

  • Winst op alle fronten, niet alleen de focus op jouw carriere ontwikkeling, maar ook de focus op jou als persoon.
  • Geen vriendinnen coach die alleen maar luistert en meeleeft, maar een coach die ook spiegelt en to the point is.
  • 1-op-1 coaching, onbeperkte support en analyses van gedrag en drijfveren.

Tijd voor carrière ontwikkeling, of om een carrièreswitch te maken? Vraag nu een gratis match call aan

Kies hieronder een datum en tijdstip om een gratis match call in te plannen. Tijdens het gesprek zullen we bekijken of we een juiste match zijn om te gaan samenwerken. 

unitrip coaching

Wie ben ik?

Ik ben Floor Schut, loopbaancoach voor zelfbewuste en gemotiveerde vrouwen en ik ben de bedenker van het Werkgeluk programma. 

Het is mijn missie om vrouwen Maximaal Werkgeluk te laten ervaren. Dat doe ik door ze te helpen ontdekken wie ze zijn, zodat ze weten welke baan écht bij ze past en daarop de juiste acties kunnen ondernemen. Met als resultaat dat ze gelukkig, energiek en zelfverzekerd zijn.

Ik help je graag om voor jezelf te kiezen in plaats van vast te houden aan wat niet meer werkt of wat er van je wordt verwacht zodat jij maximaal (werk)geluk gaat ervaren.

Door de kennis en ervaring die ik heb weet ik wat er voor nodig is om weer gelukkig te worden in een baan. Ik heb het pad naar Maximaal Werkgeluk zelf bewandeld en inmiddels heel veel vrouwen mogen helpen bij de zoektocht naar welke baan past bij mij, bij de zoektocht naar meer werkgeluk, met keer op keer een succesvol resultaat. 

Het lijkt voor vele vaak onhaalbaar, een ver van hun bedshow, maar alle vrouwen die jou zijn voor gegaan, zijn het bewijs dat het mogelijk is om maximaal (werk)geluk te ervaren. 

Laten we samen op ontdekkingsreis gaan, neem de regie over jouw leven, zodat jij ook het leven leidt die je het allerliefste wilt. 

Scroll naar boven