Werken aan carrière ontwikkeling?

Dan ben je bij mijn aan het juiste adres!

Ik werk met het unieke werkgeluk programma voor zelfbewuste en gemotiveerde vrouwen die nu écht voor zichzelf willen kiezen en meer uit hun werk en hun leven willen halen.

Ik help jou te ontdekken welke baan nu écht bij jou past en welke keuzes jij mag gaan maken zodat jij maximaal (werk) geluk gaat ervaren.

Loopbaancoaching, carrière ontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling

Wil je stappen maken in jouw carrière? Of denk je na over een carrièreswitch? Dit zijn belangrijke keuzes waarbij je zeker wat begeleiding kan gebruiken.

Als loopbaancoach help ik zelfbewuste en gemotiveerde vrouwen die nu écht voor zichzelf willen kiezen en meer uit hun werk en hun leven willen halen.

Carrièreswitch maken

Begin je de uitdaging en voldoening in je huidige werk te missen? Voelt het niet meer of je deze baan nog jarenlang wilt gaan doen? Wil je iets anders, maar weet je eigenlijk niet wat?

Je bent niet de enige. Veel vrouwen willen een carrièreswitch maken, maar vinden het spannend. En dit is niet meer dan logisch, je geeft immers een hoop zekerheid op. Wanneer je deze situaties herkent, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

floor unitrip klein
loopbaancoaching en loopbaanbegeleiding

Loopbaancoach & carrière ontwikkeling

Neem de regie over je leven en kies voor lange termijn (werk)geluk. Je kunt het volgende van mij verwachten:

  • Winst op alle fronten, niet alleen de focus op jouw carriere ontwikkeling, maar ook de focus op jou als persoon.
  • Geen vriendinnen coach die alleen maar luistert en meeleeft, maar een coach die ook spiegelt en to the point is.
  • 1-op-1 coaching, onbeperkte support en analyses van gedrag en drijfveren.

Tijd voor carrière ontwikkeling, of om een carrièreswitch te maken?

Vraag dan een gratis Werkgeluk Sessie aan!

In dit gesprek: 

  • Zullen we op een laagdrempelige, vrijblijvende en ongedwongen manier kennismaken; 
  • Zal ik vragen stellen om een helder beeld te krijgen van jou en jouw situatie; 
  • Zullen we eventueel bespreken of het Werkgeluk Programma passend is voor jou; 
  • Als het Werkgeluk Programma niets voor jou is, zal ik met je mee denken en jou een aantal tips geven die er voor zorgen dat jij de eerste stap kunt zetten naar Maximaal Werkgeluk. 
Loopbaancoaching en loopbaanbegeleiding

Wie ben ik?

Ik ben Floor Schut, NOLOC gecertificeerd loopbaancoach voor zelfbewuste en gemotiveerde vrouwen en ik ben de bedenker van het Werkgeluk programma. 

Het is mijn missie om vrouwen Maximaal Werkgeluk te laten ervaren. Laat mij jou helpen! Geen Quick Fix maar een stevige basis voor de rest van jouw leven. Met als resultaat zekerheid, rust, vertrouwen en energie

Ik help je graag om voor jezelf te kiezen in plaats van vast te houden aan wat niet meer werkt of wat er van je wordt verwacht.

Door mijn kennis en ervaring weet ik wat er voor nodig is om weer gelukkig te worden in een baan. Ik heb het pad naar Maximaal Werkgeluk zelf ook bewandeld.  Inmiddels heb ik ontzettend veel vrouwen mogen helpen bij hun zoektocht. Keer op keer worden er mooie resultaten behaald zoals een nieuwe baan, een carrière switch, een eigen bedrijf, heldere inzichten, vertrouwen in zichzelf teruggevonden, meer energie en enthousiasme en nog veel meer.

Het lijkt voor velen vaak onhaalbaar, een ver van hun bedshow, maar alle vrouwen die jou zijn voor gegaan, zijn het bewijs dat het mogelijk is om maximaal (werk)geluk te ervaren. 

Laten we samen op ontdekkingsreis gaan, neem de regie over jouw leven, zodat jij ook het leven leidt die je het allerliefste wilt. 

Scroll naar boven