fbpx

Boekeninspiratie

Wil jij boekentips? Hieronder deel ik graag met jou een deel van de boeken die ik de afgelopen tijd heb gelezen en die mij hebben geïnspireerd. Neem een kijkje, bestel een boek en laat je inspireren  

boekeninspiratie

Boek: Reset jezelf

Daan Jensen

Ik heb inmiddels al veel gelezen over mindset, maar dit is echt een heel leuk boek. Het is makkelijk te lezen, heel raak geschreven en voorbeelden die voor iedereen te begrijpen of te herkennen zijn. Wat maken we het onszelf toch soms lastig. Besteed aandacht aan je mindset en het leven kan een stuk mooier en makkelijker worden. Ben jij nog niet zo thuis in ontwikkelen van jouw positieve mindset? Dan is dit een mooi boek om mee te beginnen.

Boek: Vergoot je zelfvertrouwen

Robert Haringsma

Kan jouw zelfvertrouwen wel een boost gebruiken? Dan kan dit boek jou op weg helpen. Wist jij dat zelfvertrouwen bestaat uit een combinatie van vaardigheid en waardigheid? Toen ik het las dacht ik, ja heel logisch. Dit boek maakt je weer even extra bewust wat er allemaal invloed kan hebben op jouw zelfvertrouwen. In het boek worden veel voorbeelden genoemd die te maken hebben met werksituaties, netwerken, solliciteren. Daarnaast staat er opdrachten in zodat je meteen aan de slag kunt. 

Boek: Master your mindset

Michael Pilarczyk

Het boek wat al heel lang op mijn verlanglijstje stond en nu was het zover. Binnen no time uit gelezen. Wat een heerlijk positief boek. Een kijk op het leven waar ik helemaal achter sta. Doen wat je echt wilt! Neem het heft in handen, het is jouw leven. Wat wil jij nou echt? Mooi geschreven en daarnaast ook veel tips hoe je het kunt toepassen om jouw leven nog mooier te maken. 

Boek: Miracle Morning

Hal Elrod

Schiet je bij de titel meteen in de stress en denk je: ik ben geen ochtendmens. Don’t worry, dat was de schrijver ook niet. Wist jij dat jouw ochtend een enorme invloed heeft op de rest van jouw dag en zelfs op de rest van jouw leven? Niet? Dan is dit zeker een aanrader om te lezen. Het boek is makkelijk geschreven en met een bewezen methode die voor iedereen toepasbaar is. Wil jij meer uit het leven halen op welk gebied dan ook? Dan is dit zeker een must-have. 

Boek: Denk wat je wilt, doe wat je droomt

Gijs Jansen

Een boek waar je verstand en gedachten van op hol slaan. We proberen controle uit te oefenen op onze omgeving en onszelf waardoor we juist meer angsten, beperkingen en teleurstellingen ervaren. En hoe zit het met onze gedachten? Hoeveel invloed hebben deze gedachten op je leven? In dit boek wordt stap voor stap uitgelegd hoe je om kunt gaan met negatieve gedachten. Dat we veel meer zelf in de hand hebben dan er vaak wordt gedacht. Heb jij gedachten die jou belemmeren? Lees dan zeker dit boek. Het is helder beschreven en na elk hoofdstuk staan er tips en oefeningen om de theorie ook meteen toe te passen in de praktijk.

Boek: Jobmarketing 3.0

Aaltje Vincent

Dit is dé praktische gids die je echt zou moet hebben als je werkzoekende bent. In dit boek staan veel voorbeelden en tips die je kunt toepassen als je op zoek bent naar die ene baan. Alle ins en outs die jou als werkzoekende verder gaan helpen passeren de revue. Onderwerpen als, arbeidsmarktklaar zijn, hoe kom je aan de sollicitatietafel, het sollicitatiegesprek, cv, hoe je social media kunt gebruiken als werkzoekende komen in het boek aan de orde. 

Boek: Happy life 365

Kelly Weekers

Ben je op zoek naar een zelfhulpboek? Naar een zelfhulpboek dat niet zweverig, ingewikkeld of te stoffig is? Dan is dit zeker een aanrader. Het is een praktisch en nuchter geschreven boek. Door de vele voorbeelden die beschreven worden is het boek makkelijk te lezen en te begrijpen. Er staan meerdere oefeningen en handvatten in die kunnen bijdragen aan een wat makkelijker en positiever leven.  

What ever you decide to do, make sure it makes you happy

Scroll naar top