Ben jij bereid te doen wat nodig is?

floor unitrip klein

Mensen zeggen vaak dat ze alles ervoor over hebben om gelukkiger te zijn, om zich blijer te voelen, om zich energieker te voelen, om zich gezonder te voelen en ga zo maar door. Maar als puntje bij paaltje zijn maar heel weinig mensen écht bereid om te doen wat nodig is. En écht bereid om er voor te gaan.

Veel mensen haken af als het lastig wordt, als het spannend wordt, als het oncomfortabel wordt. “Nee, ja ik heb er wel veel voor over, maar dat ga ik echt niet doen, dat vind ik niet prettig, dat vind ik te spannend.”

Dan komt het aan op doorpakken

Ik zie die struggle ook vaak genoeg bij mijn klanten. In het begin is het programma leuk, want jezelf leren kennen is over het algemeen leuk en interessant. Op een gegeven moment komen we op een punt in het programma dat het aankomt op doorpakken. En op dat moment kun je zien of iemand bereid is om te doen wat nodig is.

Ik ondersteun mijn klanten op dat soort momenten op allerlei manieren en voor de volle 100%. Maar…. Ik kan je nog van alles vertellen en aanreiken, maar als jij niet bereid bent om te doen wat nodig is zal er geen verandering plaatsvinden. Zo, dat is misschien even keihard en deze komt misschien binnen. Maar dat is hoe het werkt.

Uitstellen en stilstaan

Want zodra het aankomt op actie dan slaan veel mensen uit, gaan ze uitstellen en komen ze stil te staan. Ik zie dat zo vaak gebeuren. Wekelijks spreek ik vrouwen die jarenlang in een situatie zitten waarin ze niet meer willen zitten, een situatie die ze ongelukkig maakt, die slecht is voor de gezondheid en noem maar op. En toch zijn ze niet bereid te doen wat nodig is, omdat het spannend is, omdat het moeilijk is, omdat het lastig is etc.

Zo zonde! Want als jij bereid bent om je oncomfortabel te voelen, om spannende keuzes te maken, om door bepaalde angsten en pijnen door te breken dan ga je resultaten boeken en gaat er groei en verandering optreden. En dat is toch uiteindelijk wat we willen. Tenminste dat ik wel wat ik graag zie bij mijn klanten en dat mijn klanten ook gun.

Dit levert het op

Want als jij bereid bent om te doen wat nodig is, zal het jou meer energie, meer zelfvertrouwen, meer focus en rust en ook die baan waarbij jij werkgeluk ervaart, opleveren!

Ben jij bereid te doen wat nodig is om daar te komen?

Picture of Floor Schut

Floor Schut

Het is mijn missie om vrouwen Maximaal Werkgeluk te laten ervaren. Dat doe ik door ze te helpen ontdekken wie ze zijn, zodat ze weten welke baan écht bij ze past en daarop de juiste acties kunnen ondernemen. Met als resultaat dat ze gelukkig, energiek en zelfverzekerd zijn.

Ik help je graag om voor jezelf te kiezen in plaats van vast te houden aan wat niet meer werkt of wat er van je wordt verwacht zodat jij maximaal (werk)geluk gaat ervaren.

Nieuwsgierig hoe ik jou verder kan helpen?

Scroll naar boven